Nieuw in Amsterdam Noord: White label coffee op het zonneplein

Nieuw in Amsterdam Noord: White label coffee op het zonneplein

Allereerst issie gewoon het allerlekkerst, die koffie van White Label. En sinds kort dus nu ook te vinden in Noord. Amsterdam Noord welteverstaan. Let wel: je vind het nieuwe White Label Coffee koffietentje niet op de bekendere plekken zoals aan het Van Der Pekplein of bij de Aambeeldstraat (waar Hotel de Goudfazant en Hangar enzo zitten) maar iets dieper in noord - het stuk dat we ook wel Tuindorp noemen. Een volksbuurt en daarmee niet per se the place to be zou je zeggen. Maar de toon is echt wel gezet hoor, met deze té leuke aanwinst op het zonnepleintje!

White Label Coffee Amsterdam Noord

White Label Coffee Amsterdam Noord

Vanaf het Buikslotermeer pontje is het nog een kleine 20 minuten fietsen naar White Label Coffee in Tuindorp a.k.a. Amsterdam Noord. Een nogal prima fietstochtje dus en het is, hallo zondag, sowieso opvallend leuk om weer eens wat anders te zien dan de Amsterdamse grachten.

White Label Coffee heeft een goed pand te pakken want – eerlijk is eerlijk – er is nog genoeg ruimte daar in Noord. Zo staan de tafeltjes buiten op de stoep lekker verspreid en binnen is er ook voldoende ruimte voor meerdere gezellige knusse zitjes afgewisseld met fijne tafeltjes. Aan de kinders is ook gedacht: het welbekende kinderkeukentje staat paraat, er zijn boeken en er is een goed gevulde duplobak te vinden in de kinderhoek.
Op het menu? Zalige huisgemaakte baksels zoals overheerlijk bananenbrood, appeltaart, chocokoekjes en natuurlijk croissants. Verder kun je natuurlijk niet weg gaan zonder er een bak koffie te hebben besteld, filter of een keur aan melk-varianten. Smaakt naar meer, dus we gaan gauw weer terug.