Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
19 May 2019
  • 29-05-2018
  • Breda, Eten & drinken, Little Escapes, Nederland

Nieuw: Pampelonne Breda

Nieuw: Pampelonne Breda

No place like the home base. En het begint weer te kriebelen als er mooi nieuws vanuit Breda komt, zoals het nieuwe restaurant Pampelonne dat binnenkort opent. Gedaan door de mensen van Bredase all time favorite Brasserie Bardot (en de wijnbar naast de deur, Petit Bardot) aan het steeds gezelliger wordende Van Coothplein (ook favoriet: De Tranen van Van Cooth, en ja, dat is zoals het klinkt). Restaurant Pampelonne komt aan de andere kant, in het vroegere (grote) SNS pand - al wordt Pampelonne met 35 couverts (aldus BN de Stem) toch niet mega groot. Misschien meer plaats voor strandstoelen en wuivende palmbomen?

Restaurant Pampelonne Breda

Typisch gevalletje 'schoenmaker blijf bij je leest' gone good, zo verwachten we. Want de Bardot-ers blijven lekker bij hun (en door ons) geliefde Franse keuken. Alleen verkassen van de klassieke Franse brasserie-keuken die Bardot is, de focus naar de mediterrane kust van de Cote d'Azur. Pampelonne is namelijk niet alleen ons favoriete strand (want een van de weinige plekken waar we met de auto heen kunnen én waar honden vrijwel overal welkom zijn in Frankrijk), het strand op een steenworp van St. Tropez was (is?) ook het lievelingsstrand van, jawel, Brigitte Bardot. En dus is de cirkel rond. Tot snel aan de azuurkust van Brabant dus.