Nederland, Amsterdam4 september 2017, door Maartje

Nieuw: Restaurant The Steam Room Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 4 september 2017, door Maartje

Nieuw: Restaurant The Steam Room Amsterdam

We houden allemaal van eten. Lekker eten als het even kan, en dat dan zo vaak mogelijk, minstens drie keer per dag. En toch... Toch is het af en toe even welletjes met al dat toch vaak redelijk ongezonde kanen. Dat precies dachten vijf andere Amsterdammers ook. Wie die vijf briljante geesten zijn weten we (nog) niet (precies), wat we wel weten is dat De Vijf binnenkort restaurant The Steam Room openen in Amsterdam West. The Steam Room indeed, een soon to be restaurant waar een super tasty, gezonde maaltijd in de vorm van all things steamed te halen zal zijn. 

Na wat geëxperimenteer, trial and error, zijn ze er nu helemaal uit hoe deze maaltijden het best en het snelst op tafel te zetten. De steamy foods van The Steam Room bevatten geen extra vetten (Hallo Sexy Hot Steamy Body), er is geen verlies van smaak, textuur of voedingsstoffen en het is, als we het mogen geloven, rammend lekker.

Als kers op de taart kunnen de gezonde maaltijden tot aan de deur worden bezorgd. Topperdetop. Hoe, wat, wanneer dat laten de vijf nog even in het midden maar het wachten is bijna over. The Steam Room

Liefs, Bloeme