Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 14-06-2018
  • Utrecht

Nieuw: wijnbar én brusschetaria Verde Marrone Utrecht

Nieuw: wijnbar én brusschetaria Verde Marrone Utrecht

Laat het duidelijk zijn: we zijn hier bij Bart HQ dol op Utrecht, ook al lijkt de stad in het midden van het land vaak ondergesneeuwd door al het nieuws uit Amsterdam. En uit Rotterdam. En ook Den Haag komt met regelmaat voorbij. Maar het sympathieke Utrecht zit in ons hart hoor, al bezoeken we er vaak onze vaste favorieten - we are only human. Hoewel daar tegenwoordig ook de nieuwe Streetfood Club bij mag! (daarover lees je hier) én sinds 6 juni ook wijnbar en brusschetaria Verde Marrone!

Verde Marrone

Aan de Donkere Gaard zit-ie, Verde Marrone, op nummer twee en de kleine zaak (een mannetje op 50 kan er in) wordt gerund door de eigenaar van die andere o zo fijne Utrechtse wijnbar Talud 9. Wijn-connaisseurs dus, en dat proef je. Op het menu tal van goed gekozen, frisse en vaak verrassende wijnen (laat het personeel voor je beslissen!) én een keur aan al even frisse en verrassende (smaakt naar zomer in Italie - heus) bruschetta’s.

Het zaakje is aantrekkelijke beplakt met ook al zo naar Italie riekende houten luiken, planten en vogelnesten. Olijfgroen op de muur, flesjes water die alvast klaar staan en de tafels gezellig tegen elkaar geschoven. Drie keer raden waar wij de volgende keer wederom aanschuiven.