Nederland, Utrecht14 juni 2018, door Toine Legters

Nieuw: wijnbar én brusschetaria Verde Marrone Utrecht

Nederland, Utrecht, 14 juni 2018, door Toine Legters

Nieuw: wijnbar én brusschetaria Verde Marrone Utrecht

Laat het duidelijk zijn: we zijn hier bij Bart HQ dol op Utrecht, ook al lijkt de stad in het midden van het land vaak ondergesneeuwd door al het nieuws uit Amsterdam. En uit Rotterdam. En ook Den Haag komt met regelmaat voorbij. Maar het sympathieke Utrecht zit in ons hart hoor, al bezoeken we er vaak onze vaste favorieten - we are only human. Hoewel daar tegenwoordig ook de nieuwe Streetfood Club bij mag! (daarover lees je hier) én sinds 6 juni ook wijnbar en brusschetaria Verde Marrone!

Verde Marrone

Verde Marrone

Aan de Donkere Gaard zit-ie, Verde Marrone, op nummer twee en de kleine zaak (een mannetje op 50 kan er in) wordt gerund door de eigenaar van die andere o zo fijne Utrechtse wijnbar Talud 9. Wijn-connaisseurs dus, en dat proef je. Op het menu tal van goed gekozen, frisse en vaak verrassende wijnen (laat het personeel voor je beslissen!) én een keur aan al even frisse en verrassende (smaakt naar zomer in Italie – heus) bruschetta’s.

Het zaakje is aantrekkelijke beplakt met ook al zo naar Italie riekende houten luiken, planten en vogelnesten. Olijfgroen op de muur, flesjes water die alvast klaar staan en de tafels gezellig tegen elkaar geschoven. Drie keer raden waar wij de volgende keer wederom aanschuiven.