Nederland, Utrecht15 mei 2018, door Toine Legters

The Streetfood Club Utrecht

Nederland, Utrecht, 15 mei 2018, door Toine Legters

The Streetfood Club Utrecht

Instagram-Galore!! The Streetfood Club is the new kid on the block in Utrecht. En hoe. Van buitenaf knalt de tent er al lekker uit op het Janskerkhof met knalroze zitjes en een stroom van mensen die erop af komt. Niet alleen buiten is het bal, binnen zit de tent ook gewoon tjokvol. Ja, ook met lekker weer. Hebben we zelf gezien. Met recht een van de meest gewaardeerde nieuwen in het midden van het land.

The Streetfood Club

The Streetfood Club

The Streetfood Club doet een beetje denken aan Sketch in Londen, als je door de spleetjes van je ogen kijkt. Maar het kan niet anders dat deze Engelse klassieker de inspiratie is geweest voor de ontwerpers van het te leuke The Streetfood Club. Goed volk!
Dat gaat ongeveer zo: de ene ruimte is roze dan roze: roze muren, roze tafels, roze stoelen, roze lampen en roze roze roze. Want the Millennial pink days zijn nog steeds niet over. Vinden we leuk. De andere ruimte is jungle-fever waar je maar kijken kunt: groen, rotan, lampen, groen, groener, groenst. En dan nog de bar met nog zo’n lekkere mix aan stijlen en de eitrance met luie stoelen en gave printjes. Een grote hysterische boel maar wel een hysterische boel die klopt.
Zoals ze zelf zeggen: The Streetfood Club is a “happy place”, een mix van luxe en van de straat. Van de comfortabele, stoelen waar je nooit meer uit op wilt staan, tot de oldskool hiphop die uit de speakers knalt. Dat dus.
Het eten? Voornamelijk geïnspireerd door Azië en Midden- en Zuid Amerika, maar ook andere delen van de wereld zullen zeker langskomen. En ook nog op de kaart een ‘All day Brunch’ menu, denk Philly cheese steak sandwiches en American pancakes. Met name voor de borrel kan je goed langs bij de club om uitgebreid happen te bestellen en een stroom aan biertjes naar je tafel te laten komen. Ook fijn: de service is aardig en lekker rap.
Liefs, Bloeme