6 mei 2024, door Nina van Hilst

De tofste nieuwe beautyproducten

6 mei 2024, door Nina van Hilst

De tofste nieuwe beautyproducten

Er gebeurt zo veel in beautyland en al die nieuwe beautyproducten die roepen om in jouw skincare ritueel opgenomen te worden. Barts Boekje gaat de lanceringen af en test deze nieuwe skincare - met liefde natuurlijk - voor je uit. Om hier de tofste nieuwe beautyproducten voor je te verzamelen. Of je van minimale skincare of van een uitgebreid beautyritueel houdt, er is veel leuks te ontdekken om je huid en haren mee te verwennen.

 

 

Nog niet uitgepamperd? Van deze natuurlijke, clean skincare word je vast ook heel blij.

Açai op je huid

Açai op je huid

Açai is een klein supervruchtje vol vitaminen, mineralen en antioxidanten. De açai facial oil van het Deense Rudolph Care versterkt de elasticiteit, vochtbalans en natuurlijke weerstand van de huid. Echt een olie om je huid een goede boost te geven.

Rudolph Care is een prachtig merk wat de beste ingrediënten gebruikt en samenwerkt met boeren die de aarde mee gezond houden. Zo blijft je huid én onze natuur mooi stralen. Je vindt Rudolph Care bij Skins.

Nederlandse selftan

Nederlandse selftan

Extra hartjes voor Nederlandse start-ups door jonge vrouwen. Zo ook het verhaal van Roquebrun; twee studievriendinnen die samen een merk lanceerden met zelfbruiners voor gezicht en lijf. Roquebrun is vrij van troep en zorgt ervoor dat we niet uren hoeven liggen te bakken in de zon. Wel zo healthy. In alle seizoenen zorgt Roquebrun voor een mooie glow op je huid.

 

Meer zelfbruiners…

Vitamine D-serum

Vitamine D-serum

Te veel zon is niet goed voor je huid maar ook te weinig zon is ook niet goed omdat zon op je huid je vitamine D aanmaak een boost geeft. De meesten van ons spenderen het grootste gedeelte van de dag binnen ipv in de buitenlucht. Daarom heeft Esse Skincare Pro-Sun D serum samengesteld. Zo kunnen we met minimale blootstelling aan de zon tóch de gezonde aspecten van vitamine D gaan benutten. Juist wanneer we ouder worden produceren we steeds minder provitamine D en dan kun je wel wat extra boost gebruiken. Dit serum gebruik je gewoon onder je andere serums en crèmes en kan eventueel na 5-10 minuten in de zon worden aangevuld met een SPF.

Tip van Esse: kijk op de app Dminder welke uren blootstelling aan de zon geschikt is.

De 4 stappen van Mothr

De 4 stappen van Mothr

Het nieuwe Nederlandse skincare merk Mothr Earth Proof doet in alles haar best om gezond met de aarde om te gaan. Van de beste plantaardige en biologische ingrediënten tot 100% recyclebare verpakkingen en meer. Mothr heeft 4 items in de collectie die je het liefst in vier opeenvolgende stappen gebruikt: stap 1 – scrub & shine, stap 2 – serum hyaluron, stap 3 – face oil elixer en stap 4 – miracle anti-aging crème. Wil je deze fantastische routine eerst graag een keer proberen? Bestel dan een testerset van Mothr Earth Proof op de website.