Nederland, Veluwe26 mei 2021, door Anne Abendroth

Droomhuisje in de natuur: Nordhus Cabin

Nederland, Veluwe, 26 mei 2021, door Anne Abendroth

Droomhuisje in de natuur: Nordhus Cabin

Soms worden we hier bij Bart wakker en dan dromen we ervan om onze koffers in te pakken en de stad achter ons te laten. Hoppa de natuur in. Zo schreven we eerder lijsten van toffe adressen om op te laden in de natuur. Enne... Toen we Nordhus Cabin ontdekten, hoopten we stiekem dat we niet wakker zouden worden uit die droom. De perfecte plek voor een staycation met manlief en met/zonder kids (ook al zullen ze je dankbaar zijn als ze mee mogen)...

 

Beeld van Nordhus Cabin

Nordhus cabin

Nordhus cabin

Locatie, locatie, locatie! Dit pittoreske huisje heeft DE perfecte ligging. Op een bospark direct aan de Wezepsche Heide en de Veluwe. Binnen een paar minuten wandel je naar een prachtig natuurgebied. En voor je het weet, sta je oog in oog met Schotse Hooglanders, ha! Enne… Als je zin hebt om cultuur te snuiven of gewoon wilt rondstruinen, dan liggen het historische Hattem en bruisende Zwolle op fietsafstand. Vinden we leuk.

 

 

Het boshuisje is warm en gezellig ingericht en heeft een Scandinavische stylo. Zo eentje waar je gewoon niet meer weg wilt en als je dan toch naar huis gaat meteen weer heimwee hebt. Oh en bij de inrichting is rekening gehouden met het milieu, want je vindt er geen plastic snijplanken of synthetische dekbedden. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Verder vind je in het huis een badkamer, keuken en woonkamer. En de kids kunnen buiten lekker schommelen, terwijl je met een glas wijn en heuse borrelplank geniet van het zonnetje aan de picknicktafel.

In Nordhus kom je volledig tot rust en dompel je onder in slow living. Zo is er geen wifi en tv, zodat je optimaal van de natuur en de rust kunt genieten. Oh en als je iets extra’s wilt, dan kun je een workshop of ontdekpakket boeken bij je verblijf.

Nordhus Cabin

Slapen aan de Nederlandse kust? Lees meer.

Zomervakantie plannen in eigen land? Lees verder.