Nederland, Haarlem31 januari 2021, door Nina van Hilst

Kleding en home accessoires met een California touch: ID Store in Haarlem

Nederland, Haarlem, 31 januari 2021, door Nina van Hilst

Kleding en home accessoires met een California touch: ID Store in Haarlem

Ooit waren we op roadtrip door California en instantly werden we verliefd op de vibes daar. Op de natuurparken, de mensen, de vele vegetarische restaurantjes en de winkels. En dat gold ook voor de vrouwen van ID Store in Haarlem. Wat een geluk voor ons is want ze creëren nu diezelfde vibes hier in Nederland. En dat shopt toch net een stukje fijner. Ze voeren Europese kleding met een serene en warme stijl. En interieur accessoires uit binnen en buitenland die je stuk voor stuk je huis mee wilt doen opfleuren. En allemaal met die beloofde California touch.

Kleding

Kleding

De items bij ID Store zijn een combinatie van goede basics en wishful items. Een mooie pantalon, fijne laarsjes of een mooi vest. Maar ook de gebloemde droomjurken van Naked Generation. En de speciaal door ID Store ontworpen en door CÉ Official gemaakte teddy bodywarmers. En ieder seizoen weer blouses in bloemenprints en aardetinten. Allemaal goed af te maken met accessoires als de oorbellen van Wilder Sage uit California. Handgeknoopte tassen uit Papoea Nieuw Guinea. Of de Nederlandse vrolijke kettinkjes van Atelier Labro.

Home

Home

Waar we nóg blijer van worden, zijn de interieur items van ID Store. Steeds weer vinden de vrouwen de mooiste gems die ze meenemen van hun reizen en online zoektochten. De mooiste meditatiekussens van Kaschuba Hommage uit Berlijn. De magische keramieken bellen van Alison Andersson uit Ojai, California. De allerliefste vaasjes en beeldjes van Heidi Anderson. Prachtige kaarten van Real Fun Wow, keramieken items die ze in opdracht hebben laten maken, glas in lood van Debbie Bean. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het beste kun je zelf even (online) een kijkje nemen. Bestel sowieso de metallic verf voor jezelf of je kindjes. Hiermee wordt de meest amateuristische kliederboel nog een plaatje.

ID Store