België, Brussel4 april 2024, door Lies Polet

De hele dag door ontbijten in Brussel: welkom bij Seven

België, Brussel, 4 april 2024, door Lies Polet

De hele dag door ontbijten in Brussel: welkom bij Seven

Seven is een ware Instagram-waardige parel verscholen in Ukkel, de chique villawijk van Brussel. Tijdens de week zie je er 's ochtends een bruisende mix van ondernemers die zich met hun laptops nestelen aan de tafels. Maar zodra het weekend aanbreekt of de klok de middag nadert, vragen ze je om je laptop op te bergen. Tijd om even écht te ontspannen! Bovendien kan je er de hele dag door ontbijt blijven bestellen, een plek naar ons hart.

Seven, ieder moment van de dag

Seven, ieder moment van de dag

Of je nu jouw dag wilt beginnen met een verleidelijke açai bowl of jezelf liever verwent met een portie egg en cheese – een zachtgekookt ei, getoast graanbrood, opgeklopte boter, Comté kaas en verrukkelijke homemade jam. Bij Seven kies je elk moment van de dag waar je warm van wordt, want de keuken blijft heel de dag open tot 15:00u. In deze koffiebar serveren ze huisgemaakte, seizoensgebonden gerechten als ontbijt en lunch. Daarnaast geniet je ook van specialty coffee en andere dranken, zoals de sesam latte of een verfrissend versgeperst sapje. Bovendien koesteren ze bij Seven hun lokale gemeenschap. Ze werken daarom ook samen met lokale, duurzame leveranciers om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Populaire Japandi-stijl

Populaire Japandi-stijl

Ondanks de drukte van deze populaire bar straalt Seven een sfeer van rust uit, dankzij het interieur dat is geïnspireerd op de populaire Japandi-stijl, het perfecte huwelijk tussen Japans minimalisme en Scandinavische elegantie. Met andere woorden, deze koffiebar in Brussel kan je onmogelijk voorbijlopen als hotspot liefhebber!

@seven.brussels