Nederland28 september 2020, door Anna Sophie Wellink

Orbi van Netgear: wifi op zijn snel, sneller, snelst

Nederland, 28 september 2020, door Anna Sophie Wellink

Orbi van Netgear: wifi op zijn snel, sneller, snelst

Thuiswerken, ja mensen het is wat, we know. Het kleine spul is gelukkig terug naar school, de partner is weer voor drie dagen deur uit naar zijn werk en jij, ja jij, werkt vooral thuis. Soms is dat fijn, je eigen stoel, toilet, theepot en geurkaars... Minder fijn: die ó zo softe wifi die nog nét je mailbox bij kan houden en het eind van de middag, als jij de laatste deadlines er doorheen wil knallen, er gewoon spontaan mee stopt. Komen de kids ook weer thuis, moet je al je aandacht verdelen, wifi redden, kids vermaken en die deadlines fixen. Herkenbaar? Bij ons wel, dus probeerden wij Orbi van Netwerkspecialist Netgear. Nou wat er toen gebeurde, de wifi werd snel, sneller, snelst. Dit wil je, echt waar.

De wifi moet gewoon goed zijn

De wifi moet gewoon goed zijn

We willen allemaal een fijne werkplek, het is gewoon belangrijk. Nuchtere Hollanders dat we zijn, houden we nou eenmaal van veel werk verzetten in een zo kort mogelijke tijd. Het schijnt dat een kwart van de working luitjes al apparatuur van kantoor mee naar huis nam om zo de keuken om te toveren tot een ware kantoorruimte. We doen met ons allen, werkgevers en werknemers natuurlijk ons best om te kijken wat nou echt prettig werkt en wat we eventueel thuis nodig hebben. Nou één ding is zeker, de wifi moet gewoon goed zijn. Geen gezeur, niet te moeilijk, het moet werken. Ha.

ORBI, ORBI, ORBI

ORBI, ORBI, ORBI

De Orbi van Netgear zorgt voor snellere, krachtigere en slimmere WIFI voor in je hele huis, of nou ja office thuis, je begrijpt wat we bedoelen. We kunnen er kort of lang over zijn Orbi heeft ons blij verrast, ineens is er wifi in iedere hoek van ons kantoor. Want onze ORBI staat bij Bart HQ. Extra fijn het systeem is makkelijk te installeren. Komt dat even goed uit, technische Bartjes zijn we namelijk niet. Blije Bartjes wel.

 

Blij waren we ook met deze ontdekking, we reizen de wereld rond met VPN.

‘Niet alleen snelle wifi tijdens je werk, ook snelle wifi tijdens je livestream yogales, duurt die cobra pose ook wat minder lang, Ha.’

De Orbi is gemakkelijk te installeren, komen we zo even op terug. Met het systeem voer je gemakkelijk een snelheidstest uit om ervoor te zorgen dat je de beste internetsnelheid van je serviceprovider krijgt, klinkt ingewikkeld, is het niet. NETGEAR Armor beschermt de hele familie tegen internet dreigingen en fraude. En als directeur(s) van de familie, pap en mam dus, kun je de stagiaires, de kids, goed in de gaten houden met Circle, Nu denk je vast, hoe dan? Nou met Circle kun tijdslimieten instellen voor het dagelijkse internetgebruik voor websites en apps. Orbi heeft allerlei soorten type systemen maar allemaal met het doel om het jullie thuis(werkende) mensen, fijner te maken. En geloof ons maar, de wifi is nog nooit zo snel geweest, het maakt niet uit met hoeveel apparaten je aangesloten bent. Het werk.

Fijn, de Orbi zorgt voor mega snelle wifi en de looks blenden prima in je homeoffice disign. 

INSTALLEREN MAAR

INSTALLEREN MAAR

Eerst downloadt de Orbi app, nou dat moet lukken. Dan volg je alle stappen in de app, kan niet misgaan. Je sluit je het basisstation aan. Plaats de satellieten some were in je huis, de app geeft de beste plek aan, hoe handig. Dan maak verbinding met de Orbi. Je checkt de verbinding. Stelt het basisstation in. En dan hup, koppel je het Orbi systeem. Klinkt dit nou als Chinees en snap je er niks van, no worries de app is echt heel erg duidelijk en anders check even de Orbi website. Hier vind je filmpjes en alle installatie tips en tricks.

Netgear Orbi.