17 maart 2020, door Nina van Hilst

Workshops die je al een poosje wilde volgen, doe je nu gewoon online

17 maart 2020, door Nina van Hilst

Workshops die je al een poosje wilde volgen, doe je nu gewoon online

Je werk loopt ook vanuit huis door. Netflix draait overuren. En zelfs je sportlesje volg je gewoon via een online stream. En dan nog blijft er tijd over nu we niet meer sociaal kunnen doen. Tijd die je mooi zou kunnen benutten met die wishlist aan workshops die je al een poosje wilde volgen maar de tijd nooit kon vinden. Now is the time om die workshop tijdens je sociale isolatie gewoon nu online te doen. Van manifesteren tot tekenen en van vegan eten tot een masterclass script schrijven. En we vullen het lijstje aan wanneer we nieuwe workshops tegen komen. Have fun!

Manifesteren met Cosmic Life

Manifesteren met Cosmic Life

Tot enkele weken geleden wilden we onze wildste dromen waarmaken. Vandaag willen we alleen maar wat we enkele weken geleden als vanzelfsprekend hadden. Veiligheid en kalmte. Of je nu nog steeds voor die grootse dromen wilt gaan of alleen maar terug naar een veilige basis, manifesteren gaat je helpen. Christine van Cosmic Life heeft onlangs haar online course Manifest gelanceerd. En hij had niet op een beter moment kunnen komen. Een moment waarin we tools krijgen om grip te krijgen in deze bizarre tijd. Focus te hebben waar we heen willen. En terug te keren naar onze dromen, hoe groots of klein deze ook zijn. De online course Manifest loopt van 12 maart tot 12 mei en je kunt hem in je eigen tempo doorlopen. €129

Tekenen met Sella Molenaar

Tekenen met Sella Molenaar

Een van de meest getalenteerde illustratoren die we kennen zou woensdag een illustratie workshop geven. Totdat… Je snapt het. Echte creativiteit en grote harten laten zich niet temmen. En daarom organiseert Sella een workshop via Instagram Live. Om sociale isolatie te stimuleren en tegelijkertijd met tekenen de verveling en angst te bevechten, gaat Sella live voor ons. Woensdag 18 maart geeft ze in een uur tijd een workshop tekenen. Even je wekker zetten, papier en een potlood klaar hebben liggen en vooral heel veel plezier hebben. Dank je wel Sella!

Plantbased met Go With The Glow

Plantbased met Go With The Glow

Nu meer dan ooit weten we dat we zorgvuldiger met onze gezondheid om mogen gaan. Heb je al een poosje de wens om meer plantaardig te gaan eten, nu je toch binnen zit met een volle koelkast en tijd om te koken, dit is je moment. De zusjes van Go With The Glow hebben een 7-daags programma samengesteld waarin je heerlijk plantaardig gaat eten. En vervolgens ongetwijfeld geïnspireerd bent om vaker plantaardig te gaan koken. Van ontbijt tot lunch en van avondeten tot snacks. Het programma geeft je recepten voor 7 dagen alle maaltijden van de dag, uitleg over plantaardig eten en een mindfulness oefening. €17,95

Je eigen film schrijven met Willem Bosch

Je eigen film schrijven met Willem Bosch

De Nederlandse (scenario)schrijver en regisseur Willem Bosch maakt ook dromen waar. Je eigen filmscript schrijven. Nu is de situatie waarin we zijn beland op zichzelf al inspiratie voor een decennium lang aan nieuwe films maar dan moet je wel weten hoe je deze schrijft. Willem is there to help. Een beetje knullig (“want ik ben niet bepaald een influencer” aldus Willem) en daarom juist zo fantastisch deelt Willem via een Instagram post iedere dag kennis over een volgende stap in het schrijven van een script. Een heuse mini-masterclass in het schrijven van een speelfilm scenario. Je krijgt (want zo hoort dat in een les) keurig een opdracht mee. En schrijven maar. Tof Willem!