Nederland, Nijmegen23 mei 2024, door Julia Leijzer

Sticky cinnamon rolls en specialty coffee bij Parkcafé in Nijmegen

Nederland, Nijmegen, 23 mei 2024, door Julia Leijzer

Sticky cinnamon rolls en specialty coffee bij Parkcafé in Nijmegen

Nijmegen is een parel van een koffietent rijker, we hebben het over het fijne Parkcafé aan de Prins Bernhardstraat. Een oude cafetaria is omgetoverd tot een heerlijk koffiecafé aan het zonnige Julianapark in Nijmegen-Oost. Voor een frietje hoef je hier niet meer te komen, maar wél voor een luxueuze sandwich warme brie of iberico, açai bowl met vers fruit of bananenbrood met pindakaas. Strijk neer op de sofa turend naar de vitrine, het mini-terras vol vitamine D of ga voor een picknick in het park.

 

De oprichters van het succesvolle Paradiso, Nolita en Why Not weten ook van dit pand weer een succes te maken met écht goede koffie, cinnamon rolls waar je u tegen zegt en de beste French toast. Let's gooo! 

New York vibes aan het Julianapark

New York vibes aan het Julianapark

In New York heb je Central Park met het bekende Bluestone Lane en café Sabarsky, in Nijmegen hebben we gewoon het Julianapark met onze eigen ‘upper east side’ spot. Kies tussen koffiebonen uit Ethiopië of Brazilië, havermelk of koemelk, matcha to go of chai latte to stay. Time for coffee! 

Bowls, sweets en breakfast

Bowls, sweets en breakfast

Hmmmm lik je lippen maar vast af voor wat zoetige lekkernijen bij Parkcafé. Liefde gaat door de maag, en al helemaal wanneer we het hebben over sweets. Denk aan: New York Cheesecake, carrot cake, bosbessencake, vegan chocotaart, rocky road en American cookies… kom maar door…

 

Parkcafé Nijmegen