3 juni 2020, door Maartje

Je jongste pasta-verslaving: Pastaloeti (maar alleen op dinsdag)

3 juni 2020, door Maartje

Je jongste pasta-verslaving: Pastaloeti (maar alleen op dinsdag)

De afgelopen tijd zijn we (understatement) nogal van de thuis-etentjes geweest. #supportyourlocal, ja, en support onze lekkere trek! Twee zaken die ook thuis helemaal prima samen blijken te gaan. En op, wat hopelijk de eindstreep van deze corona thuisblijfperiode is, hebben we een absolute pasta-winnaar: het jonge Pastaloeti steekt met kop en schouders boven alle thuisbezorgd-pasta's uit. Period. Kan ook bijna niet anders aangezien Pastaloeti het geesteskind is van Ab en Nina, het Ninour duo a.k.a. onze lievelingscateraars aller tijden.

(je kunt ook aanschuiven bij Ninour, lees hier maar even)

Pastaloeti Amsterdam by Ninour

Pastaloeti Amsterdam by Ninour

Alle goede ideeën zijn simpel, ook het idee achter Pastaloeti: Ab en Nina ‘vieren’ thuis met hun kroost iedere week een pasta-avondtje. Pastaloeti gedoopt door hun oudste telg Zarah. En wat je thuis o zo leuk vindt om te doen, waarom dat dan niet met anderen delen? Zeker nu iedereen toch maar in en rond het huis aan het hangen is. Dus introduceerden Ab en Nina het wekelijkse pasta-avondje, Pastaloeti dus, voor iedereen.

 

Bestel je tussen donderdagochtend en zondagmiddag 14.00 uur, dan gaat het Ninour duo boodschappen doen en staat er dinsdagavond een werkelijk verrukkelijk pastamaal bij jullie thuis op tafel. Zelf geproefd. Maah Ninour zou Ninour niet zijn, als het niet nét een beetje extra is: met Pastaloeti serveren ze geen ‘gewone’ penne of spaghetti, maar pastaloeti swirl – twee rollen spaghetti-eske swirls, perfect (maar echt) gekookt, verrukkelijk aangemaakt en voor jou om trés simpel thuis af te maken (maar echt simpel: alleen wat lekker erover heen strooien – geen gedoe, beloofd).

Wij kregen Spaghettini met truffeltapenade, gegrilde shiitake, enoki en beetroot-panko met zwarte knoflook. En het was, met stip, de yummiest pasta die ik in elk geval ooit at. Maar écht heel lekker.

Iedere donderdag plaatsen Ab en Nina (oke oke, Ab kookt, Nina styled en doet IG – ieder zijn taak, ook de Ninourtjes) een nieuw gerecht op deze pagina. Bestellen kan dan dus tot zondag 14:00 via het bestelformulier in de bio. Dinsdag worden alle bestellingen geleverd of je kan het ophalen in Amsterdam. Klaar als een klontje. See ya!