Nederland, Den Haag14 november 2016, door Maartje

Pier Suites, Scheveningen

Nederland, Den Haag, 14 november 2016, door Maartje

Pier Suites, Scheveningen

Het is zover! De exclusieve hotelsuites op de Pier in Scheveningen zijn officieel geopend.

We schreeuwden het al even geleden van de daken, en nu is het zover: vanaf nu kun je een ware hotelsuite boeken met panoramisch zicht op de Noordzee. Op het toreneiland van de Pier (onder de bungeejumpers) vind je 5 kamers, waarvan 4 suites en 1 familiekamer (die laatste is bijna klaar, de suites zijn al wel in volle glorie te boeken). De vier suites zijn geïnspireerd door de omgeving van Scheveningen, het interieur is gebaseerd op de kleuren mozaïek van het bad. Of nou ja bad, zeg maar gerust jacuzzi. Groene, blauwe en zandkleurige tinten, elke suite in nét een andere tint. Verzamel ze allemaal.

pier-suites-open-scheveningen-2

De kamers zijn ruim 30 m2 en hebben elk een super ruim terras met panoramisch zicht op de Noordzee (en van je buren zie je niets). Stel je even een zonsondergang voor vanuit je kingsize bed, genieten! Mocht je aan de jacuzzi nog niet genoeg hebben, is de suite voorzien van prima badkamer met rainshower en oja – niet geheel onbelangrijk zo aan het einde van de wereld, eh lees: aan het einde van die lange Pier – de minibar is inclusief. En dan vergeten we nog bijna het charmante plafond! Daar vind je namelijk een fonkelend nagemaakt sterrenstelsel, met af en toe zelfs een vallende ster. Bijna magisch in het donker, vergeet niet een wens te doen! De suites zijn te boeken voor ongeveer €315,- per nacht. Krijg je er wel twee tickets voor het reuzenrad bij. In je pyjama ontbijten in het reuzenrad om de hoek bijvoorbeeld? Met zicht over het oneindige strand en Den Haag in de verte? Het is maar een idee ;)

En mocht je nu denken dat de Pier wel klaar is met vernieuwen, think again! Want in 2017 worden de overnachtingskansen uitgebreid en kun je terecht in 8 cabins op het Zuidereiland van de Pier. Als het ware oude zeecontainers die over de pier komen te "hangen", boven het water dus! En aan de zuidkant van de Pier, dus zicht over het strand. Net even wat anders dan de suites dus, maar dezelfde zonsondergang en kingsize bedden. Even geduld dus nog! En voor nu alvast lekker de suites uitproberen. Pier Suites.