Nederland, Rotterdam15 juni 2017, door Maartje

de Pindakaaswinkel x Baker’s Dough

Nederland, Rotterdam, 15 juni 2017, door Maartje

de Pindakaaswinkel x Baker’s Dough

Al tijden (maar serieus: tíj-den) staat er een lijstje 'One Hit Wonders' op mijn to do list. One Hit Wonders meaning van die adressen die slechts 1 ding doen en dat dan heel erg goed. Directe aanleiding voor dat idee? De opening van De Pindakaaswinkel op de Czaar Peterstraat in Amsterdam Oost. Briljant natuurlijk. En daarop volgde de ene na de andere One Hit Wonder-zaak zoals de Avocadoshow natuurlijk, Harewood Bakery, het rijtje nieuwe openingen van Van 't Spit door heel Nederland (oke, valt mee, maar ze zijn tegenwoordig wel open in Breda en Eindhoven, en dat is top) en binnenkort komt daar ook nog Van Wonderen Stroopwafels bij. Om maar een handje vol te noemen (er zijn er meer... De hele lijst is coming soon, beloofd).

En dan is er in Rotterdam het lichtelijk briljante Baker's Dough in Rotterdam waar koekdeeg verkocht wordt, in de lekkerste varianten mogelijk. En het volgende nieuws maakt, wat mij betreft tenminste, de cirkel rond: de Amsterdammers van De Pindakaaswinkel hebben de handen in een geslagen met team Baker's Dough Rotterdam! Jawel. Het resultaat is de 'pindakaas dough' die zowel in Amsterdam als in Rotterdam verkocht wordt. Liefde. Hartjesogen. Alles.

En om een en ander nog beter te maken, bedachten de twee One Hit Wonders ook nog een toffe actie: win jouw ultieme cookie dough/peanut butter XL creatie van Baker's Dough én een unieke editie van een XXL pot pindakaas met cookie dough van de Pindakaaswinkel. Hoe en wat lees je op Facebook.