Nederland2 december 2021, door Dewy Brandjes

Glitterpoezen opgelet: The Champagne Collection van POM Amsterdam is here

Nederland, 2 december 2021, door Dewy Brandjes

Glitterpoezen opgelet: The Champagne Collection van POM Amsterdam is here

Hoera! Het altijd gezellige kledinglabel POM Amsterdam bestaat tien jaar. Zo'n jubileum vieren we natuurlijk en dat doen ze bij POM met een gloednieuwe knallende kledingcollectie: The Champagne Collection. Laat het nu nét de perfecte tijd zijn om je outfit voor kerst en Oud&Nieuw te scoren. Alle Gemma Glitters verzamelen, want dit willen jullie dragen tijdens de feestdagen!

Voor wie het nog niet wist: POM Amsterdam is in 2011 opgericht door de zussen Liesbeth en Violet Lotgering. Ze maken kwalitatief hoogwaardige sjaals en kleding vanuit het achterliggend motto: ‘dare to be colourful’. En dat motto is zeker terug te zien. De collecties ontwerpen de zussen zelf en je kunt zien waar ze van houden: contrasterende kleuren, uitgesproken prints en natuurlijke stoffen. Elke print vertelt een uniek verhaal en is handgeschilderd door Violet vanuit het kleurrijke atelier in Amsterdam. Nu, 10 jaar later, werd het tijd voor een feestelijke champagnecollectie. Hoe die eruit ziet? Glitters dus. En ruffels, glimmende details en fuchsia roze. Eigenlijk hoe iedereen zich altijd zou moeten kleden als je het ons vraagt, maar niet iedereen zal een werkgever hebben die deze mening deelt. Met kerst en oud&nieuw is nooit iets te gek dus take your time to shine en pak groots uit!

Hijs je in die Shimmering Night flared broek met bijpassende top, trek je kleurrijkste en glitterigste oogschaduwpalet onder het stof vandaan en je hebt gegarandeerd een schitterende avond. Of ga voor de zwart met roze-oranje Daisy Glossy Pink jurk waarin subtiele gouden en zilveren garens zijn verwerkt voor die extra sparkling touch of glamour en vergeet daarbij je high heel overkneelaarzen niet. Liever een hysterische blouse? In comes de Daisy Hot Coral blouse, die je weer kunt dragen op de Fabolous Fuchsia rok.

 

Go go go naar de website van POM en scoor nu alvast je party outfit.