Nederland, Amsterdam30 november 2016, door Maartje

Pop-up Bar Broker Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 30 november 2016, door Maartje

Pop-up Bar Broker Amsterdam

Het lijkt zo simpel: leuke muziek (hitjes! we willen hitjes! Ordinaire hitjes. En uiteindelijk willen we allemaal hitjes), goed volk en een bar. Maar toch... Ze zijn schaars in Amsterdam, van dat soort. Maar wel Bar Broker. Bar Broker jevanhet. Goed, om bij het begin te beginnen: er waren eens een vijftal vrienden. De vrolijke vijf allemaal gezegend met een onwijze baan bij o.a. Brouwerij de Eeuwige Jeugd, Tosti Creative, ZeeZout en JAJEM. De mannen staken hun creatieve minds bij elkaar om samen een pop-up bar in de Reguliersdwarsstraat te openen: Pop-up Bar Broker. Wat hier zo leuk aan is? G&T's voor een prikkie en een pilsje kost 'goud'. Dat zit zo: let goed op het scherm in de bar want de drankprijzen kunnen ieder moment veranderen.

barbrokerDe ‘koers’ van de drankjes is onderhevig aan actuele gebeurtenissen, bijvoorbeeld omdat het sneeuwt, Trump weer iets geks heeft getwittered of vanwege wie weet wat de guys bedenken. En dit allemaal in een setting geïnspireerd op een beurs in de jaren '80 stijl. Geweldig, non? Open op donderdag, vrijdag en zaterdag voor de komende drie maanden (tot eind februari 2017). En daarna, tsja, beurscrash... Bar Broker Amsterdam

Update: Bar Broker mag nog even door! 3 maanden om precies te zijn. Dat betekent dat het eind mei 2017 echt het einde gaat zijn, maar dat duurt nog even.