Nederland, Noord-Holland20 maart 2022, door Nina van Hilst

Pop up restaurant Sterk Water langs de Hollandse Waterlinies (zomer 2022 – nieuwe data)

Nederland, Noord-Holland, 20 maart 2022, door Nina van Hilst

Pop up restaurant Sterk Water langs de Hollandse Waterlinies (zomer 2022 – nieuwe data)

Het reizende restaurant langs de Hollandse Waterlinies, dat is Pop up restaurant Sterk Water. De verdedigingslinie (de Hollandse Waterlinie) die onder water kon worden gezet, is in gebruik geweest in oorlogstijden. Inmiddels is de linie Werelderfgoed en kun je de forten, vestingen en sloten bezoeken. Bij Sterk Water kun je dineren bij deze ruige monumentale beauties. Deze zomer kun je wandelen en dineren bij Fort bij Abcoude, Slot Zuylen en Fort Giessen. Reserveren kan vanaf nu.

 

Ben je een verfijnder type? Bij het zusje van Sterk Water, de Maaltuin kun je eten in kastelen en tuinen door heel Nederland.

Pop up restaurant Sterk Water

Pop up restaurant Sterk Water

Picture this: je wandelt in en rondom het fort of slot terwijl je tevens geniet van een heerlijk gerecht, drankje en de indrukwekkende verhalen over de locaties. Het concept van Sterk Water is gezelligheid, duurzaam en lokaal eten en drinken en avontuur. Deze zomer is het de beurt aan de ongewone locaties van Fort Abcoude (vanaf 14 april), Slot Zuylen (vanaf 21 juli) en Fort Giessen (vanaf 7 juli). Eten doe je wellicht in een oud kruitmagazijn of proost je in de kasteeltuin. Als dat niet als een avontuurlijk avondje klinkt. De prijs per ticket is €84,95.

Sterk Water

En er komt misschien nog meer! In 2021 kon je ook kamperen in de pruimenboomgaard van het Muiderslot. En er komen wellicht nog nieuwe locaties aan voor Sterk Water ’22.