10 juni 2021, door Anne Abendroth

Dit wil je: dineren bij pop up restaurant Sterk Water in de tuinen van het Muiderslot

10 juni 2021, door Anne Abendroth

Dit wil je: dineren bij pop up restaurant Sterk Water in de tuinen van het Muiderslot

Oké, dit is misschien wel één van de coolste plekken waar je as we speak kunt gaan tafelen. Vroeger droomden we er stiekem van dat we woonden in een heus kasteel. Zeg nou eerlijk - wie wilde er toen ze klein waren nou geen prins(es) zijn? Precies. En nu kun je proeven van dat leven. Dineren in de tuinen van een bekend kasteel? Say no more. Vanaf 17 juni tot en met 1 augustus 2021 is het Muiderslot hét decor voor een sprookjesachtige zomereditie van pop-up restaurant SterkWater. Reserveren is een must.

 

Tafelen bij een off-the-grid restaurant in het bos? Lees meer.

Pop up restaurant Sterk Water

Pop up restaurant Sterk Water

Let us tell you some history voor degenen die nog niet bekend zijn met het Muiderslot. Het kasteel was eens een tolhuis, brouwerij, kazerne, verdedigingswerk en het kruispunt van maar liefst vier Hollandse waterlinies. Tijdens het ‘walking dinner’ in de tuinen van het kasteel word je meegenomen door een rijke geschiedenis aan het water. Picture this: je wandelt in en rondom het kasteel, terwijl je telkens geniet op een andere plek van een heerlijk gerecht, drankje en de sprookjesachtige locatie. En hey, alles is natuurlijk coronaproof. Ladies and gentlemen, boekt u maar!

De prijs per ticket is €84,85 en reserveren doe je hier.

Let's go camping

Let's go camping

Maar er is meer! Van 24 juni tot en met 12 september 2021 kun je ook kamperen in de pruimenboomgaard van het Muiderslot. En dat maakt het proeven van het prinsen/prinsessen leven nog leuker. Vinden wij dan, ha! Het enige wat je moet doen, is je slaapzak en matje meenemen. Je kunt met twee personen verblijven in een tent. Wat dacht je van een goed gevulde vegetarische picknickmand om na aankomst lekker van te happen in de tuinen? Of genieten van de zonsondergang en verhalen bij het kampvuur? Klinkt goed. ‘s Ochtends staat er een lekker ontbijt voor je klaar. Oh, en voor de dare devils onder ons is het ook bal, want je kunt je dag beginnen met een duik in de Vecht.

Kamperen op het Muiderslot

 

Nature is calling! Hier vind je heel veel fijne plekken in de natuur en slapen in een droomhuisje in de natuur doe je bij Nordhus Cabin.