Nederland, Den Haag24 mei 2018, door Maartje

Pop-up Strandkamping

Nederland, Den Haag, 24 mei 2018, door Maartje

Pop-up Strandkamping

Geïnspireerd op de Haagse Strandhuisjes van Kijkduin, wat begrijpelijk is want té leuk, viert Den Haag Hun '200 jaar Feest aan Zee' met een heuse nomade-strandcamping. Hoe leuk is dat? Want dat is precies zoals het klinkt: een rondtrekkende camping waar je een tentje huren kunt en die deze zomer (sinds het Pinksterweekend) op zeven plekken op het strand 'landt'.

Strandkamping

Strandkamping

Wist je dat dat vroeger gewoon mocht? Kamperen op het strand van Den Haag? Is zo. En dat is precies de reden dat het nu, heel even, weer mag. Twee nachten mag je op het strand tukken, mits je een van de tentjes weet te reserveren natuurlijk. De StrandKamping trekt langs het Haagse strand en strijkt op zeven plekken neer.

Mocht je nu al de gruwel krijgen van het opzetten van zo’n tentje op het zachte zand.. Geen paniek. De ruime twee persoonstentjes staan al voor je klaar en zijn per keer voor twee nachten te huur. Gedoe met broodjes pindakaas is er ook niet: ontbijten mag je bij het naastgelegen strandpaviljoen, je ‘strandhuiskamer’ voor die dagen. Bovendien zijn toilet, douches en 24-uurs bewaking is geregeld.

Waar? Hier:

Blow Beach House (Strandslag 1) / Beachclub People (Strandslag 2) / Beachclub Titus (Strandslag 5) / Beachclub Leef (Strandslag 6) / Strandpaviljoen De Staat (Strandslag 10) / Strandpaviljoen Zuid (Strandslag 11) / Strandpaviljoen La Cantina (Strandslag 12).

Vooralsnog alleen in de zomer van 2018 te boeken maar wie weet… StrandKamping