Nederland, Amsterdam12 juli 2022, door Sanne Carbaat

Vier de kleurrijkste dag van het jaar op het Pulitzer Pride Deck aan de Prinsengracht

Nederland, Amsterdam, 12 juli 2022, door Sanne Carbaat

Vier de kleurrijkste dag van het jaar op het Pulitzer Pride Deck aan de Prinsengracht

Hier staan we ieder jaar weer vooraan op die leukste zaterdag in augustus: Pride Parade! Dit jaar is de Pride week van 30 juli t/m 7 augustus, maar de leukste dag is toch de zaterdag. Gezellige feestjes volop en de allerbeste vibes in de hele stad. Weer helemaal voor het echie, met drukbezochte feesten, volle straten en heel veel liefde. Waar je Pride Saturday het beste viert? Moet je helemaal zelf weten natuurlijk, maar geloof je ons, dan is het toch wel bij het Pulitzer Pride Deck aan de Prinsengracht.

 

Op zaterdag 6 augustus kun je front row aan de Prinsengracht de kleurrijkste dag van het jaar vieren. De wereldberoemde botenparade kun je bijna aanraken, zo front row is het. Vier de liefde, de vrijheid en diversiteit.

 

Meer things to do met Pride Amsterdam 2022 vind je hier. 

 

Pulitzer Pride Deck

Pulitzer Pride Deck

En yes, jij kunt hier ook heen! Het Pulitzer Pride Deck is niet alleen voor de hotelgasten, maar ook (juist) voor iedereen die een dag van heb-ik-jou-daar wil hebben. Het is niet de goedkoopste grap (maar dan heb je wel echt wat), want voor 285 ekkies heb je van 13:00 tot 18:30 het beste uitzicht, de mooiste shows, onbeperkt wijn, bier, cocktails (noem het maar op), heerlijke happen en we gaan hem nog een keer noemen: de beste plek van de stad om de Canal Pride te zien.

Tickets voor het Pulitzer Pride Deck haal je hier.

 

 

Ook fijn om te weten: Pulitzer Amsterdam maakt geen profit op dit gezellige Pride Deck evenement. Ze zijn een trotse partner van de Pride Business Club – een netwerk van professionals dat pleit voor diversiteit en emancipatie van de LGBTQ+ gemeenschap op de werkvloer. Gelijke kansen voor iedereen op de werkvloer, wat je aard ook is en van wie je ook houdt.

Tickets voor het Pulitzer Pride Deck haal je hier.