Nederland, Amsterdam22 juni 2018, door Maartje

Pulitzer’s Bar Takeover van de Bijenkorf Amsterdam van 12 t/m 15 juli

Nederland, Amsterdam, 22 juni 2018, door Maartje

Pulitzer’s Bar Takeover van de Bijenkorf Amsterdam van 12 t/m 15 juli

De geweldige pop-up dakterrassen vliegen ons om de oren lately. Niet dat we daar over klagen hoor. Het tegenovergestelde. We zijn verkocht aan de Groovy Tables bij Hoogtij in Noord waar je deze zomer 10 avonden aan kunt schuiven (en de boekingen gaat - heel terecht - rap! Dus reserveer snel voordat je mispakt), zondag gaan we barbecuen bij de mannen van THE BUTCHER bovenop A'dam Toren waar ze voor één dag de deuren van de Secret Garden openen. Je kunt rolschaatsen bij Floor 17 en ook Hopp in Amsterdam Oost in deze zomer een feit. En daar komt er nog een bij: de Pulitzer’s Bar Takeover van de Bijenkorf Amsterdam van 12 t/m 15 juli.

Twee Amsterdamse favorieten in één dus, veel beter wordt het niet. Het Pulitzer Hotel is favoriet in de stad voor een avond samen uit bij restaurant Jansz, maar ook voor met de hele familie. Beginnen, of eindigen mogen we een avond graag bij de befaamde Pulitzer’s Bar. En precies die bar, of in elk de inboedel en de cocktails die de luitjes er shaken, verkast van 12 t/m 15 juli voor een paar dagen van de Herengracht naar de Dam.

Op de bovenste etage van de Bijenkorf strijkt het hele spul neer om daar vier dagen lang de heerlijke rooftop van de Bijenkorf, en binnenbar, om te toveren tot een klassieke art-deco cocktailbar. Niet alleen de shakers zoeken de Bijenkorf op. Nee, een en ander wordt grootst aangepakt: van muziek tot meubilair tot menukaart: alles ademt tijdens die dagen Pulitzer’s Bar. Persoonlijke service, unieke cocktails en een eigentijds design.

Extra leuk: seciaal voor deze take-over heeft Andrei Talapanescu, Head Bartender van Pulitzer’s Bar, zich laten inspireren door de Bijenkorf en een heuse ‘Bee’s Knee no.3’ cocktail (€ 12) tot leven geroepen (die van het plaatje hierboven). Naast Bee’s Knee no.3 cocktail zullen de bartenders ook nog vier andere Pulitzer’s Bar cocktails serveren.

De bar is open van donderdag 12 t/m zondag 15 juli tussen 16 en 21 uur.