Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
20 March 2019
  • 06-03-2019
  • Amsterdam, Amsterdam Centrum, Eten & drinken

Bijna open in Amsterdam Centrum: Paaseiland

Bijna open in Amsterdam Centrum: Paaseiland

Ok, wie heeft er zin in een instant vakantiegevoel? Daar zeggen wij in elk geval geen nee tegen. En laat dat bij het nieuwe restaurant Paaseiland precies datgene zijn dat ze je willen geven. Een vakantiegevoel in eigen land zeg maar. Met de nodige comfort food uit de Pacific. Ja, wat is dat dan precies? We horen het je denken. Dat zijn dus gerechten uit bijvoorbeeld Hawaï en Japan. Wij vinden het goed klinken. Paaseiland opent haar deuren op 18 april op Het Stenen Hoofd.

Paaseiland

Wij vinden Paaseiland lief. Want je kan een teaser meal krijgen bij SkateCafe, een maand voor de officiële opening. Zo kan je al wat eerder dat vakantiegevoel opwekken. En dat klinkt heerlijk, toch?
Facebook/events

Wel is het zo dat Brandendzand "met die chille vibes" verdwijnt van het Stenen Hoofd. Vinden we best jammer. Maar gelukkig komt daar dus iets moois voor in de plaats!