Nederland, Amsterdam1 juli 2020, door Barts Boekje

Nieuw in Amsterdam Centrum: Paaseiland

Nederland, Amsterdam, 1 juli 2020, door Barts Boekje

Nieuw in Amsterdam Centrum: Paaseiland

Oké, wie heeft er zin in een instant vakantiegevoel? Daar zeggen wij in elk geval geen nee tegen. En laat dat bij restaurant/ buitenplaats/ café/ zomerhotspot (geef het beestje een naam) Paaseiland precies datgene zijn wat ze je willen geven.

Een vakantiegevoel in eigen land dus. Met de nodige comfort food uit de Pacific. Ja, maar wat is dát dan precies?? We horen het je denken... Dat zijn dus gerechten uit bijvoorbeeld Hawaï en Japan. Wij vinden het goed klinken. Enne, Paaseiland? Klinkt ingewikkeld? Nee hoor! Dat is dus het mooiste van het hele verhaal: Paaseiland Amsterdam vind je hartstikke centraal eigenlijk (hoewel in Amsterdam West) op Het Stenen Hoofd.

Paaseiland Amsterdam

Paaseiland Amsterdam

Wij vonden Paaseiland al lief voordat Paaseiland Paaseiland was en zich op het Stenen Hoofd vestigde, een steenworp van huis. Want we konden een teaser meal krijgen bij SkateCafe in Amsterdam Noord. Een puike plek waarmee de mensen van Paaseiland dus verbonden zijn, mocht het weer nu echt weer minder worden en je ze teveel gaat missen.

Maar voorlopig vind je ons op het alternatieve stadsstrand dat Paaseiland is. Met een hondenveld in de ‘verte’, water overal (je kunt er zelfs zwemmen!) en een menu met bahn-mi broodjes, chicken katsu burgers en loempiaatjes. Je zit er perfect op de klapstoeltjes opgesteld in het gras, en mocht je even moeten schuilen, dan kan dat onder het knusse (en knappe) tentzeil. Tot zo weer hoor Paaseiland!