Gloednieuw restaurant Rouhi laat kennis maken met hun kaart door een Rouhi Soul Food Box

Nederland, Amsterdam, 22 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

Gloednieuw restaurant Rouhi laat kennis maken met hun kaart door een Rouhi Soul Food Box

De geweldige mensen achter het gloednieuwe restaurant Rouhi, een meer dan heerlijke zaak die hoort bij het al even kakelverse The House Of Rituals hoort, de eerste flagship store van Rituals die wél hun rode lintje doorknipte deze dagen. De opening van dat restaurant ging niet door (joh) en dat is maar wat zonde aangezien de lui van Rituals zelf ook heus wel snappen dat ze niet alles kunnen en de dagtaken van het restaurant uit handen gaven aan de mensen van de Vermaat groep die ook o.a. verantwoordelijk zijn voor restaurant RIJKS, om maar een topper te noemen).

Afijn, geen opening van restaurant Rouhi maar niets houdt de Rituals-ers tegen om een en ander tóch te vieren: Snel geschakeld et voila, daar is de take-away Rouhi Soul Food Box. Deze is van donderdag tot zondag af te halen op Spui 10. Zie je meteen hoe beeldschoon alles geworden is. Ha!

Een gouden box van Rouhi

Een gouden box van Rouhi

Het gevoel als je deze box opent? Magisch (alsof je een ouderwets muziekdoosje opent). Je wordt verwend met een appetizer om gezellig op te starten met een goede wijn of een zelf geshakte cocktail. Finito? Dan begint het spektakel pas echt: een viergangenmenu met verschillende gerechten geïnspireerd op culinaire ontdekkingen uit Azië met onverwachte smaakcombinaties. Enthousiast? Snappen we, wij ook. Enne de tip of the iceberg: een theecollectie met verschillende zoete verrassingen. Ook een vegetarische variant is on the menu. 

 

 

Easy peasy

Easy peasy

No stress als je, net zoals wij, zenuwachtig wordt hoe het allemaal klaar te maken. Hebben ze aan gedacht. Rommel, rommel in die prachtige box en tadáá daar zijn de instructies van de chef. Kind kan de was doen met deze stap-voor-stap uitleg. Niks meer aan doen, alleen opeten en genieten.

 

Voor meer keuken inspiratie voor komende dagen/weken kan je tussen deze easy recepten neuzen enne wijntips staan er ook bij. twee vliegen in één klap 😉