Nederland, Utrecht20 mei 2021, door Anne Abendroth

Gloednieuw naamloos restaurant in Utrecht (en jij mag bedenken hoe het gaat heten!)

Nederland, Utrecht, 20 mei 2021, door Anne Abendroth

Gloednieuw naamloos restaurant in Utrecht (en jij mag bedenken hoe het gaat heten!)

Yup, je hebt het goed gelezen. Utrecht is een nieuw restaurant rijker. De vier jonge ondernemers die het restaurant startten aan de Nieuwegracht, hebben alles tot in de puntjes uitgedacht. Er ontbreekt alleen één ding: het restaurant heeft nog geen naam. De Eigenaren vragen Utrechters om hulp. In juli 2021 hopen zij de deuren van het gloednieuwe restaurant MET een mooie naam op de gevel te kunnen openen. Vinden we leuk.

 

Wie, wat, waar

Wie, wat, waar

Picture this: een sfeervolle plek met een Parijse uitstraling. Overal waar je kijkt, zie je planten en een gezellig bar is het middelpunt van het restaurant. De werfkelder kan worden gehuurd door groepen of voor een heuse private dining experience met manlief/vriend(in). Op de menukaart vind je een scala aan vegan-, vega-, vis- en vleesgerechten. Dik pluspunt dat je hier goedkoop kunt tafelen. Het voorgerecht staat voor €8 tot €10 op de kaart, een hoofdgerecht kost €16 tot €20 en een nagerecht bestel je voor €8 tot €10. Enne… Als je nog niet genoeg hebt, dan bestel je gerust nog een gang erbij. Fine dining, waarbij je het zo gek kunt maken als je zelf wilt.

 

 

Wil je helpen om een naam te geven aan het restaurant? Stuur jouw idee via een privébericht naar de Facebookpagina (www.facebook.com/restaurantzondernaam) of Instagrampagina (www.instagram.com/restaurantzondernaam) van ‘Restaurant zonder naam’. De winnaar wint een 6-gangen diner voor twee personen. 

Restaurant zonder naam.

Fijn terrassen in Utrecht doe je hier.

Mooi terrassen in Amsterdam met uitzicht over het water vind je hier.