Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 09-01-2013
  • Amsterdam, Amsterdam Oost, Ken je Klassiekers

Rijsel Amsterdam (Oost)

Rijsel Amsterdam (Oost)

Restaurant Rijsel is vanaf het allereerste moment dat het de deuren open gooide in 2012 Amsterdams favoriet der favorieten. Dat zit-em niet alleen in het fantastische eten - we hebben het hier over een klasse rotisserie, maar ook in de precies goede balans tussen uiteten-uiteten en een ongedwongen sfeer.

Rijsel

Gesteven kleedjes en personeel op sneakers zeg maar. Ach, over Rijsel moet je niet lullen, daar moet je gewoon heen. Al is kent Rijsel wel een piepklein probleempje: reserveren moet een maandje of twee van te voren, en dan nog beland je voor een donderdag of vrijdagavond op de wachtlijst. Niet te doen. En op zaterdag en zondag hebben ze zelf ook weekend. Alternatief? Kaagman & Kortekaas. Maar toch. Rijsel