Nederland, Zaandam30 maart 2020, door Michel + Renske

Op (online) vintage jacht bij ROES in Zaandam

Nederland, Zaandam, 30 maart 2020, door Michel + Renske

Op (online) vintage jacht bij ROES in Zaandam

Let's go Zaandam, al was het maar voor ROES Vintage. En ok, ook voor Het Hem en restaurant Europa, maar wie op zoek is naar een vintage parel om de boel thuis mee op te fleuren, is bij Roes aan het goede adres. En the extra good news is: je speurt en shopt het allemaal ook online en het wordt 1,5 meter voor je deur afgeleverd.

ROES Vintage

ROES Vintage

De hippe zussen Niki en Lotty runnen ROES met een flinke bak liefde. Lotty is gestationeerd in Zuid-Frankrijk waar ze met de bus rondtoert op zoek naar schatten. Als de buit binnen is, trapt ze de hele bus met inhoud naar Nederland, waar Niki de showroom vult en op al het moois past tot er nieuwe eigenaren voorbijkomen. In de zaak en op de site vind je rotan bedden, retro schoolbankjes, vitrinekasten en andere musthave items. En accessoires, zoals vazen en mooie, grote kisten. Kleine kans dat je de showroom met lege handen verlaat.

Ook fijn: zonder de deur uit te gaan kun je via de webshop en op het Instagramaccount van Roes Vintage heerlijk rondsnuffelen en winkelen. Al vanaf €20 leveren de zusjes je nieuwste vintage aanwinst thuis. Wel zo veilig.

Roes Vintage

Mocht je nou over een tijd toevallig in Zuid-Frankrijk zijn, stop dan vooral even bij de boetiek van Niki en Lotty in Saint-Denis: Place de l’Église, 17 Place du Puits,30500 Saint-Denis