Nederland, Den Haag10 december 2018, door Maartje

Rollende Kappers (nieuw in Haarlem!)

Nederland, Den Haag, 10 december 2018, door Maartje

Rollende Kappers (nieuw in Haarlem!)

Maar alsnog hebben we op onze vrije dag vaak geen zin om de hele meute naar een salon te slepen. Zo’n onderneming. Kan die kapper niet naar ons toe komen? Mais oui, dat kan en wel in de vorm van de Rollende Kappers. Uitkomst!

Rollende Kappers

Rollende Kappers

De Rollende Kappers werken in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag en Utrecht. En sinds kort ook in Haarlem. Ze knippen aan huis, op het moment dat het jou uitkomt. Scheelt een hele toer én de kinders krijgen een nieuwe coupe aangemeten in een vertrouwde omgeving. Het is al namelijk spannend genoeg, een onbekende dame die zomaar de schaar in je manen zet. Dan is het toch fijner in je eigen kinderstoel en met je favoriete speelgoed binnen handbereik. Bovendien hebben de kappers van Rollende Kappers veel ervaring met het knippen van kids. Dat wil je, want niemand zit te wachten op een te korte pony omdat je peuter zat te wiebelen. Wij waren in ieder geval zeer tevree met de frisse koppies van ons kroost.

Een afspraak maak je hartstikke easy via de website. Voor je mini, maar trouwens ook net zo makkelijk voor jezelf. Go go go, voor happy new hair tijdens de komende borrels, dinertjes en brunches.