27 juli 2019, door Nina

Ruigoord Pop-Up Zomerrestaurant: vegetarisch by Kes and friends

27 juli 2019, door Nina

Ruigoord Pop-Up Zomerrestaurant: vegetarisch by Kes and friends

Als er iets is waar we dol op zijn, zijn het zomerrestaurants. Op ongewone pop-up locaties in het groen aanschuiven aan lange tafels met lekker eten en likeminded mensen. Deze zomer kan het ook bij Ruigoord. Kes and friends koken daar van 30 juni tot 29 september in de weekenden vegetarische 4-gangen diners. Omringd door de sfeer en mensen van Ruigoord kan dat niet anders dan een bijzondere avond worden.

Ruigoord Zomerrestaurant

Ruigoord Zomerrestaurant

Al heel erg lang komen we bij Ruigoord en het heeft simpelweg iets magisch. Het ademt vrijheid, kunst en buiten zijn. In de jaren ’70 een gekraakt dorp en tegenwoordig een culturele vrijhaven met ateliers, festivals en events. Hoewel we het heel jammer vinden te horen dat op de gegeven festivals (daar komen we te weinig deze dagen, dus we hebben het van horen zeggen) soms meer yuppies dan hippies af komen, vinden we een rustig Ruigoord nog steeds een fijne omgeving voor een avondje tafelen en kletsen.

Kes kookte twee jaar in Mandali Retreat Center en nam zijn lessen over de pure Italiaanse keuken mee naar huis. Deze inspiratie verwerkt hij in zijn gerechten op het Ruigoord Zomerrestaurant. Uiteraard – what else in dit hippie oord – is het diner geheel vegetarisch. En als het even kan zijn de ingrediënten lokaal en biologisch. Voor €35 krijg je een heerlijk 4-gangen diner. En krijg je ongetwijfeld mooie ontmoetingen toe.

Meer informatie, ook over reserveringen, vind je op de Facebook pagina van het Ruigoord Zomerrestaurant.