Nederland3 april 2020, door Imara Milatz

‘s lands jongste meubelmerk: Ginger, vrolijk (en betaalbaar!)

Nederland, 3 april 2020, door Imara Milatz

‘s lands jongste meubelmerk: Ginger, vrolijk (en betaalbaar!)

Pittig, niet te serieus, opvallende én zachte kleuren, en dat in je huis. You like wat you hear? Scrol dan even door naar Ginger, een Hollandse nieuwe op het gebied van interieurinrichting! Ginger is, zoals ze zelf zeggen, de uitzondering op de regel en 'de hagelslag onder de meubels'. Aha. Blij, toegankelijk, betaalbaar en kwaliteitsmeubels voor ieder interieur. Kijk, daar worden we nou vrolijk van (vooral van die laatste twee woordjes).

Ginger

Ginger

We zagen knappe pastelkleurige (zachte) stoelen, grote plofkussen en een heerlijke oranje-wit-gestipte bank. So far so good bij Ginger. Maar neem vooral zelf een kijkje. Alles is geinspireerd op Nederlandse tradities en alles items kregen een mediterraanse schwung mee. Dan krijg je mooie stoffen in kleuren met namen als Cumin en Garlic. Klinkt lekker. We hebben nog niks in het echt gezien en eerlijk is eerlijk… De foto’s ogen nog wat braaf naar onze smaak maar hé, dat is oke. De collectie schijnt namelijk voortdurend te groeien dus meer zitmeubilair, tafels, verlichting, tapijten en kussens to come. Er zijn 50 verschillende Ginger stoffen, die je kan uitkiezen voor een bank, een stoel of een hocker.

Moeten we een favoriet noemen? Dan is het absoluut deze eenvoudige elementenbank die doet denken aan een zithoek uit the seventies. We love. Met dit model kun je eindeloos combineren, mixen én matchen, in eerder genoemde eindeloze kleurencombinaties. De bank is op ontzettend veel manieren samen te stellen wat ‘m heel geschikt maakt voor iedere woning. Er is een hoekelement, een hocker en een éénzitter. O en we worden ook getrokken door Anise. Anijs wat? Een slimme vierkante bijzettafel. Slim omdat Anise makkelijk over de zitbank of hocker kan worden geplaatst. Ze heeft een ijzeren frame en een effen pastelkleurig tafelblad. Stijl de zithoek af met handgeweven Wasabi kussens, met ikat print uit Indonesië of bladmotieven uit India.

Ginger