Nederland, Amsterdam12 februari 2018, door Maartje

Sapje

Nederland, Amsterdam, 12 februari 2018, door Maartje

Sapje

Gezond doen we graag. Altijd of zo nu en dan. Soms met veel inzet, soms zo easy mogelijk. Gelukkig zijn er sapjes. Oftewel smakelijke porties gezondheid uit een glas. Groene sapjes, blauwe sapjes, met exotische vruchtensoorten en toegevoegde groente. Bring 'm on! Zelfgemaakte sapjes, die van de juicebar om de hoek of – lang leve het internet - thuisbezorgd. Alle excuses om niet gezond te kunnen doen, zijn tegenwoordig overboord. Klikken, bestellen, pakket aannemen en drinken maar. En dat is precies wat Sapje doet.

Sapje 4Bij Sapje - de website is Sap.je, vinden we leuk - maken ze biologische slow juices met groente van het seizoen. En wat fruit, kruiden en zeewier om het nóg gezonder en lekkerder te maken. Bevroren sapjes in schattige glazen flesjes die je mega makkelijk – tried and tested – kunt bestellen tot in je vriezer. In heel Nederland, 6 dagen per week kun je de sapjes bezorgd krijgen. Of je losse sapjes of meteen – lekker hardcore – een 3-, 5- of 7-daagse detox kuur wilt bestellen, is aan jou.

Het verhaal over het uittesten van de 3-daagse detox kuur zal ik niet te lang maken. Want; ik heb gefaald. Shameshame. Dat lag aan mij hoor, niet aan Sapje. De sapjes werden keurig op tijd geleverd in mooie, recyclebare, glazen flesjes. Inclusief een klein - easy does it - kaartje hoe de kuur werkt. Een dagelijkse salade en zo veel rauwe groente als je wilt, mogen gegeten worden tijdens de kuur. En doordat je om het uur ongeveer een sapje of soepje mag nemen, is de kuur op zich goed vol te houden. Geen nare bijwerkingen als spierpijn, hoofdpijn of zelfs niet echt honger. Maar als je het eten van mini moet klaarmaken ‘s avonds dan vind ik je een hele held(in) als je niet stiekem meer dan één hapje proeft. Tja en - als je dan toch al gesmokkeld hebt - de leftovers opeet. En die paar koekjes in de kast die je nog lagen te roepen tot je neemt.

Sapje 3

Geleerde les; zorg dat je niet voor een ander hoeft te koken, dat je een overvloed aan paprika’s en dergelijke in huis hebt en dat alle verleidingen op zijn voordat je aan de kuur start. Verder is Sapje een geschenk als je een poosje een gezonde boost kunt gebruiken. En dat zo makkelijk en gezond mogelijk voor je neus wilt hebben. Just do it.

Liefs,
Nina