Nederland, Texel27 november 2017, door Maartje

STEK Conceptstore Texel

Nederland, Texel, 27 november 2017, door Maartje

STEK Conceptstore Texel

Texel, hét eiland om uit te waaien: de schapenwol, de culinaire schatten, Skuumkoppe speciaalbier... Van dat welbekende en overheerlijke Hollandse. Maar het vinden van hippe hotspots en ander eigentijds spul, is af en toe best een dingetje, mocht je daar op zoek naar zijn. But not anymoreMarscha en Manon zagen de niche en zijn sinds begin van dit jaar STEK concept store begonnen.

Barts Boekje - stek texel 1

STEK concept store Texel is, je kent het wel, zo’n winkel waar je werkelijk alles mee naar huis wil nemen, maar dan ook echt alles. De planten (want daar heb je er dus nooit genoeg van), echte Texelse koffiebonen, minimalistische sieraden, aardewerk bordjes, cadeautjes en ander van die fijne hebbedingetjes die je heus al hebt, maar toch ook nog nodig hebt. Want net anders. Uiteraard.

Barts Boekje - stek texel 2

En laten we vooral de spulletjes voor ons Bartje niet vergeten, want ook aan de kleintjes is gedacht. Van kleding tot accessoires en mooi houten - lees duurzaam - speelgoed. Zelfs als je voor de aankomende tijd nog geen little escape hebt geboekt richting dat fijne eiland, zijn verschillende items gewoon in de webshop te vinden. Maarre... Een tripje naar Texel is een beter idee, no problemo, en als je er dan toch bent, hobbel dan binnen bij STEK. Word je gegarandeerd blij van.

Weverstraat 41, Den Burg | Texel

X Juliette