11 oktober 2017, door Maartje

Sticky Sustainable Fashion POP-UP Amsterdam

11 oktober 2017, door Maartje

Sticky Sustainable Fashion POP-UP Amsterdam

Zondigen, I love it. Lekker doen alsof je zo gezond leeft en dan af en toe – of soms wat vaker – een heerlijk portie zondigen. Bij Sticky Fingers kun je je boekje te buiten gaan zonder je missie om de planeet te redden opzij te zetten. Al het lekkers hier is biologisch waardoor alleen je lijf te lijden heeft onder je snoepende escapades. In het kader van DSFW – daar komen we zo op terug – organiseert Sticky Fingers op 11 oktober een pop-up waar je schuldvrij kunt komen shoppen. Sticky Sustainable Fashion POP-UP Amsterdam. Weer zo’n gevalletje waar alleen je banksaldo te lijden heeft maar de planeet nog helemaal ok, toppie, in orde is.

Groene merken en winkels Nukuhiva, O My Bag en Charlie + Mary zullen jou een eco-sexy – zoals ze het zelf noemen – look geven. En Sticky Fingers Amsterdam zorgt voor de hapjes en drankjes. Kijken, kijken en alleen proeven kun je dus ook lekker komen doen. Geheel schuldvrij en met bonuspunten voor je groene aura.

Even nog terug naar de DSFW, je weet wel.

Nou uhh, zelfs wij van Team Groen moeten even nadenken als we die combinatie van letters zien. De Dutch Sustainable Fashion Week it is. En we zijn er niet zeker van of we ons moeten schamen dat er niet direct een lampje ging branden. Maar goed. Van 6 tot 15 oktober is het de vierde editie van de DSFW waar de focus ligt op jonge designers en ready-to-wear collecties met een duurzame insteek. Anders dan bij de AFW – die kennen we dan weer wel – is deze modeweek toegankelijk voor het winkelende publiek. In winkels door heel het land worden events georganiseerd om duurzame mode aan de man – en vrouw – te krijgen. Op de website van DSFW vind je het programma en de locaties. En wij doen ons best om er volgend jaar eerder bij te zijn. Niet half na Pasen.

In Amsterdam kun je dus onder andere terecht bij Sticky Fingers op 11 oktober van 17.00 tot 20.00.

x Nina