18 juni 2021, door Maartje

De vintage interieurdroom: studio3000 Amsterdam

18 juni 2021, door Maartje

De vintage interieurdroom: studio3000 Amsterdam

Wie De Vintage Design Droom op het gebied van interieur zegt, zegt eigenlijk Morentz (in het Brabantse Kaatsheuvel: alles prachtig hier). Een waanzinnig pand vól met nog waanzinniger mid century design. Maar inderdaad, dat is niet de tekst die boven dit artikel staat. Klopt! Want hoewel STUDIO3000 Amsterdam niet per se gespecialiseerd is in het mid century design (waar we zo van houden), is het wel onwaarschijnlijk smullen op - hoera - heel veel vierkante meters!

studio3000 Amsterdam

studio3000 Amsterdam

Aan de Mr. Trueblaan nummer 1-3 in Amsterdam vind je STUDIO3000. Een lichte ruimte waar je als je niet oppast zomaar een paar uur kwijt bent. Hier vind je ze hoor, jonge mensen die precies weten wat mooi is én waar ze het zoeken moeten. Schroom dus ook niet om een verzoeknummertje bij ze neer te leggen. Eigenaresse Nurcan Tuzkapan zoekt, verkoopt en verhuurt (!) vintage design objecten. Dat verhuren geldt overigens ook voor de fijne daglichtstudio, mocht je eens een shootje gepland hebben staan. Handig want dan heb je dus meteen al die beeldschone items bij de hand als props! Plus: dikke kans dat je niet met lege handen naar huis gaat omdat ze nét die designstoelen van je dromen hebben… U bent gewaarschuwd.

Ps, Nurcan is as we speak druk bezig met een eigen STUDIO3000 lijn van beddengoed, keramiek en geurkaarsen. Nogal een goed plan wel!