3 november 2017, door Maartje

Sugar Helsinki sustainable pop-up store

3 november 2017, door Maartje

Sugar Helsinki sustainable pop-up store

De bladeren zijn zo goed als gevallen. De klok is weer terug. Next up: het decembergedruis. Nu is het natuurlijk een optie om dit jaar voor Sint en kerst gewoon helemaal NIKS te vragen. En dat krijg je dan nog in een mooi doosje verpakt ook. Geen grap. Is er toch de behoefte aan iets blijvends, dan worden de opties voor duurzame kerstcadeau’s dit jaar alweer beter. Van maandag 6 november tot en met zondag 12 november kun je Scandinavisch en verantwoord design shoppen in de Sugar Helsinki pop-up store in Amsterdam. Je kunt het shoppen maar vast gehad hebben toch?

Barts Boekje - Sugar Helsinki 1

Sugar is een pr-bureau met een groen hart uit – verrassing – Helsinki. Ter promotie van de duurzame merken die ze voeren poppen ze een week lang op in een mooi pand aan de Prinsengracht. Loop je warm voor katoenen en cashmere basics, natuurlijke cosmetica, kleding van hennep, bio katoenen kinderkleding en lampen van eerlijk hout, fiets dan vooral even langs. De merken? Bij ons rinkelt er nog geen belletje maar we noemen ze toch vast: Arela, NORDIQ Nutrition, Lumi Accessories, Saana Ja Olli, Melli EcoDesign, Secto Design en meer. Allemaal in een fraai Scandinavisch en ethisch verantwoord jasje. Daar kun je deze december prima mee aan komen zetten dus. Of natuurlijk lekker zelf op je lijstje zetten.

Barts Boekje - Sugar Helsinki

Sugar Helsinki sustainable pop-up store, maandag 6 t/m zondag 12 november van 10.00-18.00 uur, Prinsengracht 715 Amsterdam

X,
Nina