17 maart 2020, door Maartje

Support your local supplier (duh)

17 maart 2020, door Maartje

Support your local supplier (duh)

Túúrlijk heb je onze inmiddels uit zijn voegen klappende lijst met restaurants die thuisbezorgen al lang en breed op je koelkast geplakt. En natuurlijk ga  je niet hamsteren maar klopt je aan bij je lievelingsadresjes én bij zaken die je altijd al had willen proberen. Geef je jezelf en je vrienden een tegoedbon cadeau van diezelfde restaurants zodat zij de komende tijd het hoofd boven water kunnen houden. De rest van de tijd? Dan verwen je jezelf, omdat jij het ook waard bent. Met lekkers van de beste local suppliers uiteraard. Want er staan tal van toffe initiatieven op, en dit zijn the ones to watch.

Lindenhof Marché + gratis bezorging

Lindenhof Marché + gratis bezorging

De Marché van de allerbeste mensen van Lindenhoff is gewoon geopend. Natuurlijk ga  je daar alleen heen voor je boodschappen en als er geen kuchje dwars zit, maar als dat zo is, support dan vooral your farmers en ga naar Baambrugge voor een stukje buitenlucht en de nodige boodschappen bij de Lindenhoff  Marché. Uiteraard wordt alles met gepaste manier over de toonbank geschoven.

Lindenhoff bezorgd overigens ook gewoon nog steeds, maar nu ook kosteloos. Dus mocht je wachten op andere drukke bestelservice, denk dan aan Lindenhoff die de producten rechtstreeks van de boer krijgen en nu dus lekker bij jou voor komen rijden.

Fijn voor als je zelf de deur niet uit wil of kan. We hartje Lindenhoff.

Support Your Locals - De Box

Support Your Locals - De Box

Nog een pracht van een initiatief: een handjevol Amsterdamse ondernemers die normaal gesproken maar wat druk zijn met het leveren aan horeca, slaan de handen in elkaar. Vanaf donderdag 19 maart stellen @moma_melkboer @instock_nl @bakkerijmama @lindenhoffhoreca en @brandtenlevie een box samen die ze direct aan de consument gaan leveren. Dat de horeca op zijn gat ligt is duidelijk, maar minder zichtbaar is het drama voor de lokale producenten die voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. Met het boodschappenpakket van Support Your Locals, geniet je thuis van deze deze producten. En zo steun je de lokale ondernemer zodat je er straks, als alles weer normaal is, nog steeds van kunt genieten. Geredde groenten van Instock, het lekkerste brood van Bakkerij Mama (in Halfweg), de lekkerste worsten van Brandt & Levie en de enige echte Amsterdamse melkboer MOMA levert zuivel van de Groene Griffioen. En natuurlijk doet Lindenhoff mee, zie ook hierboven.

Fromagerie Kef

Fromagerie Kef

Omdat die kazen rijp zijn en op mogen!

Lees meer