Nederland, Utrecht31 maart 2020, door Imara Milatz

Support Your Locals: Utrecht doet ook mee!

Nederland, Utrecht, 31 maart 2020, door Imara Milatz

Support Your Locals: Utrecht doet ook mee!

Hebben jullie hem ook gehoord? Die oproep van Support Your Locals aan heel Nederland (dus ook jij, jullie, zij en wij) om de lokale ondernemers hulp te bieden? Wij wel, dat las je hier al. Ook in Utrecht vonden ze het een goed idee en besloten daarom mee te doen aan de landelijke campagne. Want goede ideeën zijn er om mee aan de slag te gaan. Niets geen kopie, concurrentie of nage-aap maar een waardige samenwerking tussen alle lokale ondernemers per streek/ regio/ stad en uiteindelijk heel Nederland om jou te verblijden met een goedgevulde, lokaal gescoorde box. Zodat de ondernemers zelf zowel hun product kwijt kunnen als hun hoofd boven water houden. Nu is toch wel dé tijd om heel trots te zijn op ons eigen land én op je eigen regio. Want die hebben jullie daar in Utereg dat is wel te zien aan die goedgevulde box. Sodeju.

Support Your Locals Utrecht

Support Your Locals Utrecht

Nu de horeca op zijn gat ligt en dat voorlopig ook even het geval is, wijken veel mensen naar take away en andere bezorg opties. Niet alleen de restaurants, cafe’s en bars hebben last van de huidige situatie: ook voor de lokale ondernemer is het niet mis. Die waar je niet meteen aan denkt maar er wel altijd zijn. En ook zij hebben een steuntje in de rug nodig. In Utrecht zijn ze het dan ook helemaal eens met de slimmeriken achter Support Your Locals en een Utregse versie was al snel in de maak. Volkomen logisch want ook in die stad barsten ze bijna uit hun voegen van de lokale ondernemers. Samen met een handjevol van de allerbeste werd er een box gevuld die je thuis kan laten bezorgen en waarmee je hen meteen steunt. En dat is steunen op de allerlekkerste manier want het Utrechtse pakket bestaat uit heerlijks als vers fruit van de lokale boomgaard, worst, verse broden, koffie, jam en meer. Wat dachten jullie daar in Utrecht van de Koekfabriek, Roze Bunker, Broei, Twisted Jams, Nordkapp? En dat is nog niet eens alles. Met het goede nieuws dat er maar meer nieuwe lokale ondernemers bij blijven komen zodat er zelf een vegetarische versie van de box gemaakt kan worden.

Bestellen is net zo easy als het klinkt. Je surft naar de website van Support Your Locals Utrecht en daar bestel je een van de bommetjevolle pakketten. Makkelijker kan bijna niet en dan wordt het ook nog eens bij je thuis afgeleverd! Voor €45 heb je er al een in huis (let wel: er komen nog verzendkosten bovenop van €5). Genieten met een extra goed gevoel.

Locals Utrecht