Nederland, Rotterdam30 maart 2020, door Imara Milatz

Ook Rotterdam steps in the game en sluit zich aan bij Support Your Locals

Nederland, Rotterdam, 30 maart 2020, door Imara Milatz

Ook Rotterdam steps in the game en sluit zich aan bij Support Your Locals

Hallo Nederlanders, zijn jullie klaar met dat gehamster? In Rotterdam in ieder geval wel want hier worden vanaf nu ook de tjokvolle boodschappenboxen bezorgd, en die gaan, heel terecht, als een tierelier. Je weet wel 'als zoete broodjes over de toonbank', dat verhaal.

Boodschappenboxen? Als een tierelier? Jazeker! De horeca ondernemers uit 010 hebben zich ook aangesloten bij het fantastische landelijke initiatief Support Your Local Supplier. Rotterdamse ondernemers, grotendeels afhankelijk van horeca, stelden speciaal voor alle Rotterdammers een boodschappenbox samen met niet meer dan lekkers. Want wat willen we nog meer dan producten van Rotterdamse horecaleveranciers in speciale boodschappenbox bij jou thuis geleverd? Precies, het is een mega goed begin. Dus ben jij Rotterdammer of woon je in deze leukert van een stad? Sluit je achteraan in de rij en bestel mee. Dan support je ook nog eens je favoriete lokale ondernemers.

Support Your Locals 010 Rotterdam

Support Your Locals 010 Rotterdam

We snappen het, dan wil je natuurlijk wel weten wat er in het pakket zit. Ook dat verklappen we maar al te graag; het is een goeie deze! Daar komt ‘ie: brood, melk, verse eitjes, granola, kaas, gemalen koffie, heerlijk gebrouwen biertjes, nootjes, soyasaus, soep, rookworst, saucijzenbroodjes, vers fruit als sinaasappels en om af te sluiten de nodige groentjes: aardappelen en wortels. We told you, hier kom je al een heel eind mee! De boodschappenboxen bestel je hier en ze kosten €42,50 (excl. bezorging) maar dan heb je ook écht een goedgevuld pakket. Helaas zijn ze vooralsnog alleen beschikbaar binnen Rotterdam en dubbel helaas zijn ze ook nog eens op dit moment uitverkocht. Maar, er is een maar, er wordt met man en macht iedere week gewerkt aan het samenstellen van de boxen om zoveel mogelijk huizen langs te kunnen gaan. Keep an eye on the website zeggen we dan maar.

Support Your Locals Rotterdam