Nederland, Amsterdam4 juni 2020, door Imara Milatz

Table for 2: een iconische plek voor je date (en jezelf) – Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 4 juni 2020, door Imara Milatz

Table for 2: een iconische plek voor je date (en jezelf) – Amsterdam

Dineren op de dansvloer, ‘food-biechten’ en vijfgangen lang toetjes smullen op bijzondere plekken in Amsterdam... Geen idee hoe het met jou zit, maar onze nieuwsgierigheid was ermee gewonnen hoor, met dat ene zinnetje. Voor iedereen die elkaar nog lief vindt na quarantaine (iedereen toch, hopen we?) staat er een tafeltje voor twee klaar tijdens The Food Line-up en dat is er eentje in de categorie 'verdomd creatief'.

Cateringbureau The Food line Up vond het maar wat zonde dat zoveel knappe Amsterdamse horecalocaties onbezocht bleven (we noemen een Felix Meritis, Jimmy mocht niet meer Woo’en en de ook de Vondelkerk staat leeg). Alle deuren potdicht. Tot nu, want verschillende chefs gaan op deze iconische Amsterdamse locaties voor een onvergetelijke avond zorgen. Hartstikke, helemaal, completely en utterly corona proof. Hoe dat heet? Table for two! Yes please.

Vijf gangen toetjes en ‘food-biechten’

Vijf gangen toetjes en ‘food-biechten’

What does the Food Line-up have to offer? Te beginnen met een zestal iconische locaties, welke allemaal meewerken met elk een eigen, gloeiend goed, dinerconcept. Het zijn plekken die bezoekers normaalgesproken met honderden mensen delen of juist die plekken waar de mens normaal helemaal niet uitgenodigd wordt. Speciaal voor Table for 2 openen zij hun deuren voor kleine gezelschappen, en iedere avond heeft altijd een bijzonder concept. Bijvoorbeeld een dim sum diner op de dansvloer, een zeven zonden-diner (mét food biecht!) of vijf gangen toetjes van een van de beste patissiers van ons land. Deelnemende venues zijn Felix Meritis, Mayor Manor, Westergas, Jimmy Woo, Vondelkerk en Capital C.
Enne meer locaties on the run, wanneer we meer weten? Check het hier!

The Food Line-up organiseert de kleinschalige en intieme diners alle weekenden van juni in Amsterdam. Alle richtlijnen van het RIVM worden gehanteerd en zijn terug te vinden op de website. Bij succes wordt het initiatief verlengd en uitgebreid naar andere locaties en steden. Voor meer informatie, locaties en reserveren ga naar: www.thefoodlineup.nl.