Nederland, Amsterdam16 februari 2018, door Maartje

Tales & Spirits Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 16 februari 2018, door Maartje

Tales & Spirits Amsterdam

Zodra een cocktailbar in dezelfde adem genoemd wordt met een donker interieur, mysterieus en knus, zijn we eigenlijk bij voorbaat al enthousiast. Nu is het zo dat we Tales & Spirits natuurlijk al weer een aantal jaren kennen - om dan ook gelijk maar hééééél precies te zijn vanaf 2013 - maar hem stiekem een beetje waren vergeten. Maar toen schoot het ineens te binnen al zoekend naar een leuke fancy borrel plek in het Amsterdamse centrum: Tales & Spirits!

Want in de tussentijd dat wij ze even niet meer in ons vizier hadden, hebben zij niet stil gezeten. Neeeeee… Ondertussen heeft Tale & Spirits jaar na jaar een plek weten te bemachtigen op de lijst van World’s 50 Best Bars, met dit jaar een mooie plek op nummer 35 als enige Nederlandse bar.

Barts-Boekje- tales and spirits 1

Goed, Tales & Spirits dus. Een cocktailbar zoals je hem graag ziet: bij binnenkomst wordt je jas opgehangen door de mega vriendelijke bediening en dan begint de show. De één na de andere meest bijzondere cocktail - met vuur, rook je verzint het niet - verschijnt achter de bar vandaan. Maar ook uit de keuken komen de meest lekkere gerechtjes tevoorschijn en dat het écht lekker is is dan weer niet zo vanzelfsprekend bij een cocktailbar. Des te leuker. Gerechtjes, omdat het een kaart is met kleine happen zodat je van alles wat kan bestellen.

Tales & Spirits, we zullen je niet zo snel meer vergeten!

O ja, wij combineren Tales & Spirits het liefst met een bezoek aan Kaagman en Kortekaas, een kleine wandeling van elkaar verwijderd.

Lijnbaanssteeg 5-7, Amsterdam

x Juliette