23 maart 2020, door Imara Milatz

The Fork is hier! En helpt je op weg in het grote veld aan take away en delivery restaurant door heel Nederland

23 maart 2020, door Imara Milatz

The Fork is hier! En helpt je op weg in het grote veld aan take away en delivery restaurant door heel Nederland

Nu zijn we natuurlijk altijd daar, daar om je te voorzien van de allerbeste plekken waar je nu op z'n allerbest aan een volwaardig avondmaal komt. Daar blijft het niet bij want we hebben, zo leuk als we zijn, nog veel meer hoor. Zo vinden we het ook meer dan belangrijk om, vooral in deze tijd, bijzondere ideeën even goed uit te lichten. Want goede ideeën worden gemaakt om er goed gebruik van te maken, maar dan moet iedereen er natuurlijk wél vanaf weten.

Dus hierkomtie: we gaan het hebben over The Fork. Ten eerste omdat we The Fork gewoon tof vinden. Ten tweede omdat ze er nu hartstikke hoogstpersoonlijk voor gaan zorgen dat héél veel restaurants, die vandaag de dag (en aankomende tijd) een take away en delivery service bieden, in ons Hollande onder de mens worden gebracht. En ook wij geloven in people help the people.

Easy peasy

Easy peasy

De afgelopen tijd is The Fork bezig geweest met een soort mega schoonmaak en hebben ze alle restaurants eruit gefilterd die nu nog wel draaiende zijn. Of het nou om take away of bezorging gaat, dat je maar weet dat je nog ergens terecht kan. En dat wordt je nu wel heel gemakkelijk gemaakt. Binnen de app, download hem meteen effetjes, zie je direct welke restaurants in je omgeving aan huis leveren. Zie je iets waar je zin in hebt voor breakfast, de lunch of zin in een uitgebreid diner? Dan bel je direct vanuit de app naar het restaurant. En dat is gewoon heerlijk makkelijk.

The Fork