10 november 2020, door Barts Boekje

The Line_ designerpieces

10 november 2020, door Barts Boekje

The Line_ designerpieces

Wederom een mede eilander (Maud hier, live from Ibiza!) - ditmaal bekent uit de modewereld (hoewel ze eveneens achter ons favoriete My daughter and me retreat zit)- die in deze roerige tijden even een super cool - en bovendien corona proof- concept uit haar mouw schut. We hebben het hier over Ibiza’s styling goeroe Renu Kashyap die onlangs samen met de LA-se designer Sabrina Serrat het designer pieces platform The Line_ oprichtte. Leuk! Wanna know more? Snappen we. Komt 'ie:

The Line_designerpieces voor de luxepaarden onder ons

The Line_designerpieces voor de luxepaarden onder ons

Beiden wonend op Ibiza, misten zij daar het aanbod aan klassieke en tijdloze kleding zoals je die kunt vinden in Milaan en Parijs. Omdat zij beiden een grote passie hebben voor het (al dan niet online) speuren door bergen kleding op zoek naar juweeltjes, kwamen zij op het idee om hier een business van te maken. Clever. Welkom, The Line. Selectief cureren en selecteren zij klassieke basic items. Denk aan trenchcoats, blouses, pantalons en blazers van designers als Chanel, Céline, Chloe, Isabel Marant, Loewe, YSL, JIL Sander en Max Mara. Wij hebben er een zwak voor. Naast kleding zoekt The Line ook naar schoenen, tassen, sieraden, parfum, swimwear en zonnebrillen. Items die je makkelijk kunt combineren, met elkaar en met basics als jeans en een wit T-shirt. Ook items als YSL blauw met wit gestreepte heren overhemden en wollen en kasjmier oversized heren jassen. (listen & learn: Mannenkleding voor vrouwen is elegant, simpel en chic.) Há!

Niet geheel onbelangrijk is dat The Line ons inspireert om minder te kopen bij de grote fast fashion ketens, maar juist stimuleert om te investeren in kwaliteits stukken die levenslang mee gaan. Door zogeheten pre-loved investment pieces aan te schaffen draag je bij aan een duurzamere planeet. En dat doen wij uiteraard met alle liefde. Doordat het enkel tijdloze items van goede kwaliteit zijn, raken de stuks niet uit de mode en kun je op deze manier een mooie garderobe opbouwen. Wij zijn fan van The Line. Leuk is natuurlijk ook dat er van alles maar 1 stuk wordt aangeboden, minder kans dat je hetzelfde aanhebt als je collega of vriendin.

 

The Line zal verschillende Private Showrooms door Europa gaan geven. De eerste heeft onlangs op Ibiza plaatsgevonden (Lucky me, Hello YSL trenchcoat!) en de plannen zijn dat Amsterdam, Milaan en Parijs zullen volgen. Hier kun je op afspraak heerlijk rustig passen en shoppen, waarbij deze twee mode experts jou zullen voorzien van high end styling advies. Love, love, love.

Voor wie daar niet op wil/kan wachten komt hier het goede (en tevens beloofde Corona proof) nieuws: Wachten hoeft niet, want alle items kunnen online geshopt worden, The Line verscheept namelijk wereldwijd. Check hier voor hun dagelijkse update aan nieuwe items en sla vooral je slag.