14 oktober 2021, door Dewy Brandjes

Uit eten voor een prikkie tijdens TheFork Festival (14 oktober t/m 28 november 2021)

14 oktober 2021, door Dewy Brandjes

Uit eten voor een prikkie tijdens TheFork Festival (14 oktober t/m 28 november 2021)

Niets leuker dan restaurants ontdekken, toch? Nadeel is alleen dat een etentje hoog in de papieren kan lopen... De veiligste optie blijft om altijd maar bij de oude vertrouwde stekken te eten tenzij... TheFork Festival! Van 14 oktober t/m 28 november 2021 vind de zesde editie van TheFork Festival plaats, waarbij je in veel restaurants in Nederland 50% korting krijgt op het eten. BAM. Reserveren maar!

TheFork Festival

TheFork Festival

Remember TheFork? Dat is dat handige reserveringssysteem dat ervoor zorgt dat je tijdens je avond uit gegarandeerd bent van een tafel. En dat niet alleen, ze hebben namelijk regelmatig goede kortingsacties, zoals nu, tijdens TheFork Festival. Dit ‘festival’ is na vijf eerdere geslaagde edities een waar begrip geworden. Uit eten voor een prikkie, dat is het idee. De ultieme manier om weer eens een ander restaurant te ontdekken. Of meerdere, je hebt namelijk zeven weken lang (!) de tijd om te tafelen met korting. De restaurants die meedoen met de actie zitten verspreid door heel Nederland, denk aan het leuke Café Ons Huis van Hotel Mercier in Amsterdam maar ook aan Restaurantje nummer 7 in Middelburg.

Voor wie eens next level uit eten wil, zonder meteen failliet te zijn: er is ook een Michelin Special! Denk aan sterrenrestaurants als Ratatouille in Haarlem, Red Orchids in Heemstede en Boompjes Restaurant in Overloon. Wat je kunt verwachten van zo’n Michelin Special menu? Noordzeekrab, langoustines, geroosterde spitskool, morielles, paarse wortel… alles vers en alles van topkwaliteit. Precies wat je van een sterrenrestaurant mag verwachten (maar dan voor een speciale prijs).

 

Tafel reserveren? Klik hier, klik vervolgens op de banner van TheFork Festival, ontdek de deelnemende restaurants en reserveer je plek!