Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
23 March 2019
  • 16-01-2016
  • Rotterdam

Thoms, Rotterdam

Thoms, Rotterdam

De een is gewoon net wat leuker dan de ander, dat is niet onze schuld. Waar 'm dat bij Thoms in zit, aan de Rotterdamse Meent? Weet geen mens maar wij wijten het aan de tafels die gevuld worden met ongecompliceerd lekkers en de chef, die ooit bij Las Palmas achter de pannen stond, die daar voor zorgt. Lekker centraal, lekkere kroketten, lekker groot, lekker terras komende zomer, lekkere vongele (heel erg lekker)... enfin: lekker. Thoms
Ps. Er is ook een 'underground bar', perfect voor een privé fuif(je) en 6 februari 2016 openen de directe buren van Thoms (zelfde pand, het Timmerhuis), Museum Rotterdam.

Beeld rechts via @tommychc