Nederland20 mei 2020, door Imara Milatz

De Thuisborrel Club voor je cocktail night at home (22-23 mei)

Nederland, 20 mei 2020, door Imara Milatz

De Thuisborrel Club voor je cocktail night at home (22-23 mei)

Wie o wie heeft er zin om een avondje goed (lees: (te?) diep) in het glaasje te kijken? Of beter: wie heeft er nou géén zin om weer eens even een avondje goed in het glaasje te kijken?? Precies. En wij met jou. Het plan is daar dan ook om dat (dit weekend nog!) te doen. Waarom? Simpel: zin an.

Maarrrr ook omdat er iets leuks aan zit te komen, namelijk - we noemen het beestje maar snel bij de naam - De Thuisborrel Club. Lieve mensen, iedereen mag gewoon he-le-maal (gratis!) clubmember worden van deze club. Mits (en dat is wel een hele belangrijke) je van een cocktails houdt, maar again, wie niet? Tutorials, tastings, live-entertainment en schudden tot je erbij neer valt – dankzij De Thuisborrel Club hoef je je geliefde cocktailbar niet langer te missen. En het is ook nog eens hét perfecte excuus om full-on glam, strak in het pak, niet de deur uit te gaan.

Thuisborrel club

Thuisborrel club

Slimmies als Typhoon Hospitality & The Activators in samenwerking met verschillende Nederlandse cocktailbars, spiritbrands en The Cocktailbox bedachten: let’s mix it een keertje up. Een beetje lief doen voor heel cocktailliefhebbend Nederland was het plan. Zowel de bar(tenders) als de fan van het alcoholische drankenssoort heppie maken, is what we want.

Hoe dat eruitziet: 22 en 23 mei meeten 11 cocktailbars en de consument elkaar (jij, wij, hij, zij, hun) op één digitaal platform. Krijg je zomaar de mogelijkheid toch even binnen te wippen bij je favo cocktailbar en voelt het écht als een avondje clubbing. Want de cocktail keuze is reuze met namen als Door74 (Amsterdam), The Stockroom (Groningen), The Rumah (Rotterdam), Williams Canteen (Rotterdam), The Court (Den Haag), Amehoela (Rotterdam), Lac Cai ( Den Haag), Bar Feijoa (Amsterdam), Pulitzer’s Bar (Amsterdam), Mr Finch (Utrecht) en The Lemonman Bar en NENI (Amsterdam). All good, behalve dan de flink blauwe maandag erna, maar hé die nemen we hartstikke voor lief. Op deze manier doe je een beetje water bij de wijn, ehh cocktail.

Clubmember

Clubmember

Zoals gezegd, iedereen mag clubmember worden. De fervente cocktaildrinker, de gezelligheidsdrinker en de leergierige drinker – elke liefhebber is welkom, des te groter het feest. The more is nog steeds the merrier.

Om officieel lid te worden schrijf je je in bij Thuisborrel Club, waar je kunt kiezen uit twee opties: inschrijven met of zonder The Cocktailbox. Zin om lekker zelf aan de gang te gaan? Schrijf je dan voor € 10,- in en ontvang van de Club een menukaart met acht cocktails. Voor € 39,50 schrijf je je in en ontvang je een cocktailbox bestaande uit de verschillende ingrediënten die je nodig hebt om een killercocktail te mixen. Denk aan 8 miniatuur drankflesjes, de bijbehorende mixers en garnering. Dan kan er niets verkeerd gaan met je toverdrankje.

It's time to shake it up

It's time to shake it up

Mocht je de cocktailbox een upgrade willen geven, dan is het aanschaffen van een shaker ook mogelijk. Kies je liever voor een huis-tuin-en keuken optie? Met een bidon kom je ook al een heel eind. Shake it baby!

Het enige wat je wel even zelf moet regelen is ijs en glaswerk, wel zo handig. Gedurende de avond zullen alle bartenders de cocktails van het menu live maken en is het aan jou om tegelijkertijd goed mee te shaken. En -nog leuker- terwijl je geniet van je cocktail, zorgen ze voor het nodige entertainment. Elke bar staat tussen 20:00 en 23:00 uur ‘aan’ volgens een programmering welke elk uur opnieuw start. Zo kun je na een uur weer doorhoppen naar de volgende bar en in één weekend wel 11 bars bezoeken. Barhoppen without te veel moeite, noemen we een corona night out in de meest perfecte vorm out there.

Thuisborrel Club