28 mei 2021, door Anne Abendroth

Pop-up shop in Amsterdam: Toral X Noëlle

28 mei 2021, door Anne Abendroth

Pop-up shop in Amsterdam: Toral X Noëlle

Wie van interieur en van fashion houdt - en dan vooral crazy in love is met schoenen (like us, geven we gewoon toe) - kan zijn hart ophalen bij de pop-up shop van Toral x Noëlle in Amsterdam. Van 1 tot 6 juni kun je limited editions van etro poufs en kussens tot keramische stukken van de english boys , t-shirts van de nieuwe collectie van Daydreamer en meer leuks shoppen in de Toral winkel op de Willemsparkweg 179. Interior meets boots, ha!

Noëlle Studio

Noëlle Studio

De eigenaresse van Noëlle Studio is niemand minder dan – tromgeroffel please –…. Noëlle. Want: what’s in a name right? Ze is een interior design stylist en creëert de meest picture perfect kamers. Gelukkig voor ons is veel van het moois dat je op haar Instagram tegenkomt gewoon te koop. In haar eigen shop op de Gerard Doustraat in Amsterdam. Vinden we leuk. Wat dacht je van een mooie lavendel of terracotta kleur op de muur? Enne… Heel veel leuke keramieken stukken, zoals plates en lampenhouders. Oh en trust us nou maar gewoon wanneer we zeggen dat je echt alles wilt hebben wat je ziet in de shop. Want als je net zo’n gat in je hand hebt als wij bij Bart, dan ga je gegarandeerd met een grote buit naar huis. Maar hé, als je jezelf niet kietelt… 

Die buit wordt natuurlijk groter nu we soon langs de pop up store kunnen. Want turen naar leuks voor in huis en schoenen shoppen is voor ons bij Bart net als het bekende gezegde ‘liefde gaat door de maag’. Potato potatoe. Belooft een leuk uitje en grote buit te worden. Vinden wij dan ha!

Op zoek naar de interieurtrends van 2021? Lees meer.

Meer keramiek? Wat dacht je van earth darlings uit het zonnige Australië? Lees meer.

Al is de klapper wel de eigen verf-lijn van Noelle in de perfect kleur lila. Thank you very much!