17 juni 2024, door Nina van Hilst

Mogy app, personal training voor thuis

17 juni 2024, door Nina van Hilst

Mogy app, personal training voor thuis

Wie Milou Turpijn - leuk mens, hoofdyogi bij Vondelgym en voormalig hoofdredacteur van Women's Health - volgt weet dat ze een opgewekte, humorvolle en krachtige vrouw is. Al haar kennis van gezond en sterk worden bundelt ze in haar app: Mogy. De Mogy app is eigenlijk een soort personal training voor thuis waarbij yoga, mobility, myofascia release, krachttraining, meditatie en breathwork worden gecombineerd. Deze thuis workouts hebben als doel om jou energieker en krachtiger te krijgen, zowel fysiek als mentaal. En nu horen we je al afvragen: "where to sign up?".

 

Werkt online toch niet voor je? Maar op zoek naar een fysieke gym? We kaarten aan waar je op kunt letten bij het vinden van de juiste plek.

Mogy

Mogy

De tip die ik aan mijn fitte en minder fitte vrienden geef: de Mogy app. Het is een makkelijke, frisse app waarbij Milou wekelijks minimaal drie nieuwe videos plaatst en er nog een database is van eerdere lessen. De videos maken onderscheid in beginnerslessen, recovery, flow, meditaties en breathwork. De oefeningen zijn een combinatie van kracht, flex en ontspanning. Of je alleen deze oefeningen doet thuis of juist tussen je gymbezoeken door, Mogy helpt je relaxter en krachtiger te worden. Je kunt ook vragen en berichten sturen aan Milou en de anderen die meedoen met Mogy to keep the spirit up.