Zweden29 juni 2022, door Barts Boekje

Management team shout out: Het Trakt Forest Hotel in Småland voor de betere bonding

Zweden, 29 juni 2022, door Barts Boekje

Management team shout out: Het Trakt Forest Hotel in Småland voor de betere bonding

Ja hoor. Het is zover! Het Trakt Forest Hotel, het Zweedse neusje van de zalm, de crème de la sustainable crème in de Zweedse bossen van Småland is opgeleverd. Vijf uit eigen hout gesneden forest suites staan klaar voor jou en je team. En helemaal mooi: het programma eromheen kunnen wij dan weer voor je regelen. Bart weet bruilofttechnisch van wanten, nou, business-technisch staan wij ook goed ons vrouwtje. U roept, wij regelen. Een tripje beter bonden voor jou en je team in de inspirerende bossen van Småland.

Vijf luxe houten forest suites in Småland

Vijf luxe houten forest suites in Småland

Middenin een haast ongerept stukje van het intrigerende Smålandse bos staat het Trakt Forest Hotel. Vijf luxe forest suites van hergebruikt hout, nog net op tijd gered uit de kaken van a bunch of snelknagende kevers. Naadloos gaan de luxe suites over in de adembenemende omgeving. Dezelfde omgeving die je door je glazen pui eindeloos wil blijven bewonderen. Hier overheerst rust. Serene rust. Uren zalig zitten in je minimalistische, met linnen en hout, ingerichte suite. Tenslotte, we horen het je denken: ‘hoe om te gaan met de combinatie afgelegen suite en een knorrende maag?’. Laat het Trakt team nou heel erg goed zijn in het op-je-wenken-bedienen-concept.

Het Trakt concept

Het Trakt concept

Vertelden wij al eens over misschien wel het allerleukste Zweedse familieconcept? Over Sallegården? Drie traditionele houten huizen met een landelijke touch. Een concept dat staat als een heerlijk Zweeds huis. Dat smaakte naar meer. Een uit eigen bomen gezaagde planken schuur verrijst en een bij de Trakt Köket, lees keuken, behorende culinaire tuin. Als in een Smålands sprookje toert tout Småland binnen een jaar met liefde hiervoor een rondje om. Let op: tegenwoordig een zomerrestaurant en uitsluitend op reservering. Alles behalve bouw-moe zagen, schaven en beitelen Sandra, Matias, familie en buren vervolgens sinds 2017 aan hun befaamde Forest Hotel. Het hotel is af! Het wacht op jou. Op de happy few of bijvoorbeeld op jouw managementteam om sportief, culinair en team- of koppeltechnisch eens goed te worden verwend.

Trakt en jouw team

Trakt en jouw team

Het kleinschalige zogenaamde Trakt concept staat voor een intense, natuurlijke beleving. Jij en je team temidden van de imposante natuur. Vijf luxe suites vlakbij een betoverend mooi meer, waar een vrolijke rode roeiboot en een dito Zweedse sauna uitnodigend op je staan te wachten. Iets verderop dobberen twee witte boten aan de rand van een knots van een meer, boordevol nog net niet in je netje springende vis. Privé, voor jou, van het Trakt team, omdat ze zo van verwennen houden. Trakt staat voor de betere bonding voor jou en je team. Trakt opent al je senses en laat je stressvrij het inspirerende, positief imponerende bos verlaten.

Interesse in een Trakt tripvoorstel voor jou en je team?

Interesse in een offerte? Die maken wij graag, tailormade, nadat we je Trakt wensen weten. Feel free to contact ons of benader het Trakt team rechtstreeks.

Trakt Forest Hotel
Sällehägnad 6
574 54 Holsbybrunn, Sweden

Photocredits; Trakt Forest Hotel