België23 juli 2021, door Anne Abendroth

Super knap vakantiehuis (voor 10 personen) – Villa Plage in Oostende, België

België, 23 juli 2021, door Anne Abendroth

Super knap vakantiehuis (voor 10 personen) – Villa Plage in Oostende, België

Er is niets leuker dan on-ontdekte parels tegenkomen. Tenminste: onbekend voor ons. En al helemaal als deze hidden gems nét buiten onze eigen landsgrens te vinden zijn (want dan kunnen we snel zelf polshoogte gaan nemen). Want, nogmaals, vlakbij huis valt echt zo ontzettend veel te beleven! Afijn, U snapt. De hidden gem van deze week? Villa Plage in Oostende, een vakantiehuis voor twee tot tien personen. Verzamel het zooitje + man- of vrouwlief en hit the road!

Lees ook: Barts Best of Oostende

Villa Plage, Oostende

Villa Plage, Oostende

Een weekend weg met vriend(en) is niet verkeerd. Helemaal mooi meegenomen dat je de villa in het bruisende Belgische Oostende vindt met een aantal leuke cafés en restaurants in de buurt. Extra pluspunt dat je buiten de schoolvakanties de villa kunt huren voor koppels. De villa bestaat dan uit twee verdiepingen waarbij de voorzieningen tot in de puntjes zijn verzorgd. Wat dacht je van twee boxspringbedden, een volledig uitgeruste keuken, Netflix (!), Sonos (!!) en een koelkast gevuld met frisdrank, wijn, prosecco en bier (!!!). En om de Belgische stad te ontdekken, kun je gebruik maken van de fietsen die al voor je klaar staan. Oh, en vanuit de tuin sta je binnen no time met je voeten in het Noordzeezand. Na ongeveer tien minuten wandelen langs het strand kun je met een overzetbootje (hoe leuk) naar het bruisende Oostende. We kunnen niets anders zeggen dan dat Villa Plage een droomverblijf aan de Belgische kust is.

 

Wil je met de familie komen? No problemo. Dan krijg je de derde verdieping erbij. De woning telt in totaal namelijk vier slaapkamers en twee badkamers. Groot genoeg dus om met een heel gezin te komen (of met een groep vrienden). Enne… Als je geen zin hebt om de auto telkens vol te laden met boodschappen, kun je gebruikmaken van de roomservice. Een lekker ontbijt, een Racletteavond, barbecuen en meer leuks? Kan allemaal bij Villa Plage.

Villa Plage