25 mei 2016, door Maartje

Valtifest, Amsterdam

25 mei 2016, door Maartje

Valtifest, Amsterdam

Valtifest is Te Gek

Het immer kleurrijke Valtifest wordt dit jaar op 3 september gevierd

Iedereen, ie-de-reen doet altijd extreem zijn best op de dresscode wat de fuif nog leuker maakt

Kaartjes kopen moet en kan vanaf nu (€ 35,- voor Early Birds of €45,-)

Het thema van 2016 is On Fire

Roodharigen/redheads/gingers mogen gratis (GRATIS) naar binnen (maar alleen de échte)

Zij krijgen ook nog eens een eigen sectie met gratis drank, not kidding

Oke. Dat was het eigenlijk wel, maar toch, omdat het misschien een beetje al te summier, al te enthousiast maar ook wel al te verstoken van overbodige informatie is, toch wat meer: Valtifest is al jaren één van de allerleukste festivalfeestjes van Amsterdam, uiteraard op de NDSM werf. Dit jaar is de fuif op 3 september, het thema is zoals gezegd On Fire en nu wil het geval dat het 3 september de internationale dag door roodharigen is (zo heb je overal een dag door, ook deze). Dat bracht de organisatie er toe om alle red heads gratis naar binnen te laten gaan. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Daarvoor moet je wel naar één van de drie controledagen kapsalon Shamp

Zaterdag 21 mei: tussen 17:00 en 19:00 uur (The Special Edition, inclusief feestcomité en drankjes), zaterdag 28 mei tussen 17:00 en 19:00 uur en donderdag 26 mei tussen 19:00 en 21:00 uur. Wel zijn er maximaal 500 gingertickets beschikbaar en op is helaas echt op. Check valtifest.nl of facebook.com/valtifest voor tickets, dresscode en het laatste nieuws.

Meer festivals? Bekijk deze lijst even. Festival in de categorie Het Groene Hoekje? Dan is dit vast en zeker wat voor je.