Zweden15 juni 2022, door Barts Boekje

Meet de multifunctionele Villa Strömsfors in het west Zweedse Strömsfors

Zweden, 15 juni 2022, door Barts Boekje

Meet de multifunctionele Villa Strömsfors in het west Zweedse Strömsfors

Wij moeten iets opbiechten. Wij hebben me daar een knetterende crush op Villa Strömsfors in... het Zweedse Strömsfors. Een multifunctionele villa in West Zweden. Villa Strömsfors ticks, wat ons betreft, de perfecte behangbox. De villa tickt de minimalistische Zweedse inrichtingbox en de Nordic wat ben je cosy box. Je kunt er trouwen, feest vieren of je joint er een goed stukje muziek. Je kan er in stijl co-worken, een workshop meepikken. Ergo, never a dull moment in de multifunctionele Villa Strömsfors in de beboste binnenlanden van West-Zweden.

 

Elf keer kamers vol Zweedse perfectie

Elf keer kamers vol Zweedse perfectie

Talking about some Zweedse perfectie. Check! In overvloed aanwezig in alle elf kamers. Elf art deco toppers met een twist. Een poepie van een podium inclusief showstelende wasbak in een omgebouwde dressingroom. Een ingetogen blauw-, grijstonenkamer voor een rustig kloppend hart. At least, zo schijnt. Een drie goede vrienden variant. Oftewel een kamer met, hoe gezellig, een twee- en een eenpersoonsbed. Ergo… een keur aan kamers nokkievol perfectie. Vinden wij. Benieuwd wat jullie ervan vinden.

Yes please, doe ons maar het molenaarshuisje

Yes please, doe ons maar het molenaarshuisje

Wanneer één van onze favoriete Zweedse behangbrands tekent voor  de muren en een bekende stylingtopper de inrichting verzorgt, dan weten wij dat het goedkomt. En goed is het. Het voormalige zespersoons molenaarshuisje van Villa Strömsfors. Een rood met geel geverfde droom naast het imposante roomwitte hotel. Zes met linnen belegde bedden, twee baddermogelijkheden, en een inrichtingtechnisch kloppende keuken. Wij weten het zeker, een zomertopper tot en met.

Barts Zweedse bruiloft

Barts Zweedse bruiloft

Ja wij willen! Hier willen wij wel op ouderwetse wijze onze eeuwige trouw beloven. Trouwen in de tuinen van Villa Strömsfors. Of waarom niet trouwen in de lagergelegen Strömsfors zogeheten brük en aansluitend verschrikkelijk feesten in de Villa verderop. De brük bruist. Een enorme ruimte met een al even gigantische sfeer. Een rauw afgewerkte ruimte, waar je, wanneer binnen de stilte voor het ja-woord valt, de naastgelegen stroom kan horen bulderen. In alle opzichten een feestje. En als kers op de bruidstaart neemt het toegewijde Strömsfors team je alles uit handen. Als we dat zouden willen dan hè. Want hier is alles mogelijk. Jullie roepen, zij regelen.

 

Multifunctionele Villa Strömsfors

Multifunctionele Villa Strömsfors

Villa Strömsfors, het perfecte Zweedse plaatje. Een roomwitte Art Deco droom op een majestueus bordes. Zwembadje erbij. Hier wil je blijven materiaal. Je huurt de hele villa voor jezelf. Met personeel, zonder personeel, met een dikke wijnkelder of inclusief boordevolle bar. Tel daarbij op een rij enerverende evenementen en legio avonduurlijke mingle-momenten. Alles desgewenst inclusief of exclusief Zweeds minimalistisch ingerichte slaapplaats. In de kelders proef je vervolgens naast exquise wijn of whisky meteen even van de wellness. ‘Alles’ is mogelijk. Een mailtje richting de villa en het sympathieke team doet de rest.

info@villaströmsfors.com